BEAT Cycling Club wint gouden medaille!

Als trotse development partner van Beat Cycling Club {BEAT} willen we BEAT van harte feliciteren met de fantastische overwinning. Tijdens de Tissot UCI Track Cycling World Cup in Manchester, Engeland pakte Matthijs Büchli goud op de Keirin en de dag ervoor behaalde hij zilver op de teamsprint. Vorige week  won Matthijs eveneens goud op de Keirin tijdens de World Cup in Pruszków, Polen. Fantastische successen die team BEAT tot op heden heeft behaald.

Development partner

Vanaf 2016 is Kneppelhout & Korthals Advocaten, mede dankzij onze partners Esther van Aalst en Evert-Karel Ditvoorst, als exclusieve juridische partner verbonden aan BEAT. Het ambitieniveau en revolutionaire concept van BEAT, dat buiten de gebaande paden gaat, spreekt Kneppelhout als organisatie zéér aan. We steunen dit baanbrekende concept en willen deze club graag verder helpen door alle juridische zaken voor hen te verzorgen.

Teampresentatie

Tijdens de teampresentatie van BEAT op vrijdag 27 oktober jl. spraken clubleden over toekomstdromen, ambitie en behaalde successen. In de diverse interviews met een aantal BEAT-renners kwam naar voren dat passie en commitment twee belangrijke facetten zijn in het tot een succes maken van dit concept. Daarin schoten de renners en de leden zeker niet tekort. Met tot gevolg dat BEAT in korte tijd al een aantal grote successen heeft mogen vieren.

BEAT Cycling Club

BEAT Cycling Club is de eerste professionele wielerclub in de geschiedenis van de wielersport. Vanaf de start, eind 2016, brengt BEAT door middel van de clubstructuur topsport, breedtesport en wielerfans samen in hun community. De focus van dit unieke concept ligt op wielerliefhebbers die willen meebouwen aan de club en het future proof maken van de wielersport. ‘Wij geloven dat de clubstructuur veel meer potentieel biedt voor iedereen, die bij de sport betrokken is.’ Lees hier meer informatie over BEAT: https://www.beatcycling.club/  

Foto: Ewout Sinkeldam

Bron link: NOS

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in en ontvang de laatste nieuwsupdates, artikelen, blogs en evenement notificaties.