Binnenkijken bij Kneppelhout? Vanaf nu kan het.

Bij Kneppelhout zeggen we transparant te zijn in onze dienstverlening en klantbeleving centraal te stellen. Welnu, aan die beleving is vandaag een nieuwe dimensie toegevoegd. Vanaf nu kunt u bij ons op kantoor zijn, zonder uw stoel te verlaten.

Waarom we dit doen?

Het heeft te maken met openheid en transparantie. De transitie van traditioneel advocaten-kantoor naar een (normaal) professioneel dienstverlenend bedrijf was al eerder ingezet, maar de verbouwing van afgelopen jaar gaf dit proces echt handen en voeten. Waarom dit zo belangrijk is? Olaf, mijn collega-bestuurder, zei in dit interview al: 

''Advocaten moeten zich realiseren dat ze niet bijzonder zijn. De geheimhoudingsplicht, het verschoningsrecht en het procesmonopolie geven ons vak bijzondere aspecten, maar bottomline zijn we gewoon een dienstverlener. En een dienstverlener heeft klanten, geen cliënten.''

Wat je nu dus ziet zijn geen lange gangen met chique kantoren en statusverhogende items, maar grote open ruimtes waar iedereen naast en tegenover elkaar zit. Of je nu partner, medewerker of stagiair bent, iedereen zit in één ruimte aan hun bureau. Wij zijn van mening dat als je écht goed wilt samenwerken – en dat willen we – iedereen van elkaar kan leren. Als je maar een transparante en een open cultuur nastreeft.

Open zijn in hoe Kneppelhout met fris elan de toekomst tegemoet treedt, was dan ook de aanjager voor deze stap. Dus als u ons echt wilt kennen, stel ik voor dat u eerst door ons kantoor loopt. Neem de tour en ervaar zelf hoe het team van Kneppelhout dagelijks werkt.

Neem hier de tour.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in en ontvang de laatste nieuwsupdates, artikelen, blogs en evenement notificaties.