E-book Investeren in Indonesië - Waar op te letten?

In samenwerking met ons ASEAN partnerkantoor DFDL, organiseerden wij op 10 november jl. een informatiesessie over investeren in Indonesië. De Indonesische economie stelt zich steeds ontvankelijker op voor buitenlandse investeerders. 

In aanloop naar de economische missie naar Indonesië van afgelopen maand onder leiding van Minister President Rutte (waar wij ook aan deelnamen), boden Kneppelhout en DFDL met name ondernemers die nog niet in het land hebben geïnvesteerd een juridisch kader. De bijeenkomst stond echter ook open voor professionals die zich wilden verdiepen in de Indonesische zakenwereld. Onder andere kwamen aan bod: de versoepeling van de 'negative list', het oprichten van een vennootschap, arbeids-vraagstukken, omgaan met corruptie en het beslissen van geschillen.

Alle onderwerpen die daar ter sprake zijn gekomen, hebben wij gebundeld in het e-book ‘Investeren in Indonesië, waar op te letten?’. Denk aan feiten en cijfers, maar ook aan do’s en don’ts. Ook werden enkele deelnemers geïnterviewd over hun ervaringen met zakendoen in Indonesië. Kortom, dit e-book geeft investeerders en ondernemers met zakelijke interesse in Indonesië inzicht in relevante juridische onderwerpen en ontwikkelingen en naar wij hopen de nodige stimulans voor het zaken doen met dit prachtige land. Ook vindt u hier de link naar de negatieve lijst zoals besproken in dit e-book.

Download het e-book

Download de negatieve lijst

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in en ontvang de laatste nieuwsupdates, artikelen, blogs en evenement notificaties.