Een pad onstaat door er op te lopen

Een pad ontstaat door er op te lopen, aldus luidt de vrije vertaling van een oud Chinees gezegde. In termen van onze economische relatie met China is dat gezegde wellicht het beste samen te vatten als – in het Engels klinkt dat gewoon wat vlotter dan in het Nederlands – “just do it”. Alleen door op weg te gaan bereik je je doel.

Kneppelhout & Korthals knoopt onder meer gericht aan bij unique selling points van Rotterdam. Bij de (internationale) handel en de haven dus. En doet dat nadrukkelijk ook met haar China practice. Alles wijst erop dat in 10 jaar tijd de hele wereld een beetje Chinees is. China zal allengs de Verenigde Staten naar de kroon steken als dé economische supermacht. Daar heeft China de rest van de wereld wel bij nodig. Denk maar aan grondstoffen, technologische kennis en afzetmarkten. Kneppelhout & Korthals bevindt zich midden in een dynamisch krachtenveld. Gevestigd in Rotterdam, dé economische en geografische poort van Europa, zowel als uitstekende vertrekpunt voor investering in en export naar China. Zaken doen met en in China biedt ongekende kansen. Tegelijkertijd zitten daar meer dan gemiddelde voetangels en klemmen aan. Er worden in China geen zaken van belang gedaan zonder betrokkenheid van de overheid. De symbiose tussen overheid en economie vraagt niet alleen kennis van Chinese regelgeving (know how), maar ook van de cultuur en natuurlijk de juiste mensen (know why and know who). Kneppelhout & Korthals N.V. beschikt bij uitstek over die kennis. Kneppelhout & Korthals, hét kantoor van Rotterdam voor al uw China business!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze director of China pratice
Lin Li (lin.li@kneppelhout.nl), danwel de verantwoordelijk partner Joost Vrancken Peeters (j.vrancken.peeters@kneppelhout.nl)

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in en ontvang de laatste nieuwsupdates, artikelen, blogs en evenement notificaties.