
Food, Health & Safety
Productveiligheid en kwaliteitszorg zijn van strategisch belang voor uw bedrijfsvoering. De consument gaat ervan uit dat u dit goed geregeld heeft. Maar er is veel voor nodig om dit daadwerkelijk te realiseren. Vanzelfsprekend is er toezicht en vindt certificering plaats, maar dit biedt geen garantie voor 100% veiligheid. Blijf hier op de hoogte van het laatste nieuws van onze food experts.


Happy spring festival!
Kneppelhout wishes you a happy spring festival!
Onderdelenfuik voor milieuorganisaties in strijd met het Verdrag van Aarhus
In het arrest van het Europees Hof van Justitie van 14 januari 2021 (hierna: het Hof) heeft het Hof geoordeeld dat artikel 6:13 Awb (waardoor belanghebbenden die geen...
De WHOA in de praktijk: wat is de stand van zaken na één maand?
Op 1 januari 2021 is de Wet Homologatie Onderhands Akkoord (“WHOA”) in werking getreden. In voorgaande artikelen van 27 mei 2020 en 13 oktober 2020 zijn wij reeds...