(gevorderd) Advocaat-stagiair binnen het team Mededingingsrecht

Deze vacature is gesloten.


Je bent een uitstekend jurist, ambitieus en hebt relevante ervaring opgedaan met het mededingingsrecht. Ben jij toe aan een volgende stap in je juridische carrière? Zie je uit naar klantcontact en mooie zaken bij een ondernemend kantoor? Dan is het nu jouw tijd om een uitstekend advocaat te worden! Wij nemen je mee in de wereld van onze klanten, jouw klanten. Samen met hen werken we aan oplossingen voor hun problemen en zorgen we dat hun bedrijfsprocessen doorgaan.

Wij zijn een full service Rotterdams kantoor met 50 advocaten, werkend vanuit het hart van de stad. Onze klanten zijn grote en middelgrote ondernemingen en overheden en instellingen. Ons kantoor kent een informele sfeer waarbij kwalitatief hoogwaardige dienstverlening ten behoeve van onze klanten voorop staat. Dit alles maakt dat wij kunnen zeggen ‘Kneppelhout, not just a law firm!’

Wij zijn op zoek naar een:

(gevorderd) Advocaat-stagiair binnen het team Mededingingsrecht

 

Ons werk strekt zich uit over de volle breedte van het mededingingsrecht: advisering over horizontale en verticale samenwerking, kartelprocedures, civiele claims en verweren, machtsmisbruik, concentratiemeldingen en compliance programma’s. Het team heeft civielrechtelijke en bestuursrechtelijke juristen. Jij zult organisatorisch deel uitmaken van de sectie Ondernemingsrecht.

We zijn op zoek naar kandidaten die beschikken over juridisch inzicht, gevoel voor markten en de ambitie een grote bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van ons kantoor en meer specifiek de mededingingspraktijk. Vanuit dit oogpunt is werkervaring bij ACM, Europese Commissie of de mededingingspraktijk van een advocatenkantoor een pre. Daarnaast is vereist dat je goed Engels kunt spreken en schrijven.

Kandidaten wordt verzocht een motivatiebrief, CV, cijferlijst en eventuele stage beoordelingen te sturen naar solliciteren@kneppelhout.nl.
De procedure sluit op 27 februari 2015.

Voor meer informatie: Judith van der Mey of Marjolein Boer (HR afdeling)  via 010-4005100 of voornoemd e-mailadres.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in en ontvang de laatste nieuwsupdates, artikelen, blogs en evenement notificaties.