Kneppelhout levert twee sprekers Webwinkel Vakdagen

Op 20 en 21 januari 2016 vindt in de Jaarbeurs Utrecht alweer de 10e editie plaats van het belangrijkste E-commerce event van de Benelux, de Webwinkel Vakdagen. Voor deze jubileum editie levert Kneppelhout twee sprekers die over actuele thema’s een lezing zullen verzorgen. 

Dag 1: Robert Span over Retour: Recht & Plicht


Datum:
Woensdag 20 januari 14:45 – 15:15
Categorie: Retentie / Betaaloplossingen & Recht

In juni 2014 zijn de regels omtrent het herroepingsrecht van de consument bij webwinkels aangepast. De toezichthouder ACM constateerde eind 2014 dat veel modewebwinkels onjuiste of onvolledige informatie verstrekten rond de terugbetaling bij een retour. Honderden webwinkels werden aangesproken en hebben hun voorwaarden inmiddels aangepast. De ACM heeft bekend gemaakt hard op te zullen treden tegen de ‘rotte appels’, zij riskeren een flinke boete die kan oplopen tot €450.000 per overtreding. Hoe zit het precies: wanneer mag wat retour en wat moet worden terugbetaald. Tijdens de workshop zullen alle do’s & don’ts van het herroepingsrecht aan bod komen.

Klik hier om deze lezing te bekijken en om aan te melden.

Dag 2: Jocelynn Tetelepta over Aandachtpunten bij Inter-nationaal Contracteren


Datum
: Donderdag 21 januari 14:45 – 15:15
Categorie: Cross Border / Betaaloplossingen & Recht

Wanneer u grensoverschrijdend zakendoet, is het onder meer verstandig om in de door u te sluiten overeenkomst vast te leggen welk recht op de overeenkomst van toepassing is en welke rechter bevoegd is van een geschil over de overeenkomst kennis te nemen. Jocelynn Tetelepta zal deze en andere aandachtspunten bij internationaal contracteren tijdens de lezing bespreken.

Klik hier om deze lezing te bekijken en om aan te melden.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in en ontvang de laatste nieuwsupdates, artikelen, blogs en evenement notificaties.