Kneppelhout maakt efficiëntieslag in communicatie

Waarom was een efficiëntieslag nodig?

Nadat wij de laatste jaren al hebben geïnvesteerd in o.a. het werken in the cloud en het digitaal dicteren via de Iphone, was de tijd aangebroken om de telefonie naar hetzelfde niveau te tillen. Deze verandering viel voor ons samen met de verbouwing van ons kantoor.
Ja, wij timmeren aardig aan de weg.

Het selectieproces

Om een dergelijk traject goed te laten verlopen hebben wij de expertise van een telecom adviseur ingeroepen, Martijn Hoogenboom van de firma Doceri. Martijn heeft in de zeer korte termijn van slechts vijf weken, ons kantoor door een pitchtraject geleid waarbij diverse partijen zichzelf en hun producten hebben gepresenteerd. Bij deze gesprekken werd gelet op leveringssnelheid, de befaamde ‘klik’ en hoe dit bedrijf in de maatschappij staat. Dit laatste aspect is voor ons kantoor uitermate belangrijk.

Hoe een bedrijf bijvoorbeeld omgaat met haar medewerkers, zegt veel over hoe dat bedrijf met haar klanten omgaat. De partij waar de keus op gevallen is, kent een uitgebreid vitaal programma voor haar medewerkers en loopt hierin voorop binnen de markt. Dit sluit mooi aan bij onze CARE waarden. Na een zorgvuldig selectieproces waar meerdere disciplines betrokken waren, is de keus gevallen op DB Telecom in Wateringen. Vrijdag 19 juni tekenden wij de samenwerkingsovereenkomst!

Kwaliteit en bereikbaarheid voorop

Het product waar ons kantoor mee gaat werken is KPN ÉÉN, een geïntegreerde oplossing voor vast en mobiel bellen, internet en online software. Extra mogelijkheden zoals koppelingen met de Outlook agenda zijn hierbij een absolute pré. Voor ons kantoor staat kwaliteit en bereikbaarheid voorop, daarom kiezen wij voor deze oplossing.

En nu aanpakken

In de aankomende periode geven wij met DB Telecom, in de personen van onze accountmanager Patrick Krens en de projectmanager John van Uffelen, vorm aan de integratie. Eind augustus is de verbouwing van ons kantoor klaar en nemen wij de nieuwe telefonie oplossing in gebruik. Wij kijken uit naar de nieuwe technologie en een prettige samenwerking met DB Telecom!

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in en ontvang de laatste nieuwsupdates, artikelen, blogs en evenement notificaties.