Kneppelhout mee naar China op ‘grootste handelsmissie ooit’ in kielzog Koninklijk Paar.

Van 25 tot en met 29 oktober neemt een afvaardiging van Kneppelhout, te weten Joost Vrancken Peeters en Lin Li, deel aan de multisectorale handelsmissie naar Bejing en Shanghai met minister Koenders en de staatssecretarissen Dijksma en Van Rijn. Deze economische missie loopt parallel aan het bezoek van Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Koninklijke Hoogheid Máxima.

Gezamenlijke boodschap

Met de gezamenlijke boodschap ‘Sustainable Urban Development’ presenteert Nederland zich als strategisch partner van modern China: een partner die oplossingen biedt voor vraagstukken waarvoor China zich gesteld ziet in de 21e eeuw, zoals het urbanisatieproces. Afgelopen decennia trokken namelijk honderden miljoenen inwoners van het platteland naar de stad, en de regering heeft bovendien plannen tot 2020 nog eens 100 miljoen burgers naar de stad te laten trekken. Er wordt verwacht dat in 2030 70% van de bevolking (1 miljard mensen) in urbane gebieden leeft. Dit biedt kansen voor het Nederlandse bedrijfsleven.

Seminar in Hangzhou

Het Nederlandse bedrijfsleven presenteert daarom tijdens deze missie innovatieve en integrale oplossingen die kunnen bijdragen aan het proces van duurzame verstedelijking in China. Zo organiseren wij 29 oktober te Hangzhou in samenwerking met de NFIA, CCPIT Hangzhou en Zhejiang Liu He Law Office het seminar ‘Opportunities and Challenges for Chinese Enterprises to Invest in Europe under New Situation and Introduction to Dutch Holding Structure’. Daarnaast is er een focus op Agro (food & horticulture) en Life Sciences & Health.

 

Joost Vrancken Peeters over kansen in Europa

(Beginnen met) zakendoen in Azië?

Economische grootmacht China heeft al jaren onze bijzondere aandacht. Neem contact op met Joost Vrancken Peeters of Lin Li om te horen wat we voor u kunnen betekenen.

Na terugkomst was te lezen in Mr. Magazine hoe het Joost verging, klik hier om het artikel te lezen. 

Impressie

Aan de missie nemen ruim 250 vertegenwoordigers van 150 bedrijven deel. 
Foto credits 1e foto: Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

De voltallige delegatie 

Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander gaf een toespraak tijdens de business reception

In gesprek met o.a. Bert Koenders over ervaringen met zakendoen in China

Met klant Orange Nutrition (2e v.r.) in gesprek over aanstaande bouw melkpoederfabriek 

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in en ontvang de laatste nieuwsupdates, artikelen, blogs en evenement notificaties.