[Persbericht] Ambitieus BEAT Cycling Club vervolgt ingeslagen koers met Kneppelhout & Korthals

ROTTERDAM - BEAT Cycling Club (“BEAT”) en Kneppelhout & Korthals Advocaten (“Kneppelhout”) hebben hun samenwerking verlengd. Dit is bekrachtigd door de ondertekening van een nieuwe overeenkomst tijdens de afgelopen Zesdaagse van Rotterdam. Het verlengen van de strategische samenwerking past in de overtuiging van beide partijen, dat zij elkaar kunnen versterken.

Als één van de development-partners is Kneppelhout nauw betrokken bij de groei van BEAT. Vanaf 2016 is Kneppelhout, mede dankzij de inzet van Evert-Karel Ditvoorst (partner Kneppelhout), als exclusieve juridische partner verbonden aan BEAT. Het ambitieniveau en concept van BEAT, dat buiten de gebaande paden gaat, spreekt Kneppelhout als organisatie zeer aan.

Tevens past de samenwerking met BEAT perfect – qua visie en doel - in het plaatje van het nieuwe MVO beleid van Kneppelhout. Haar strategie: het aantrekken van interessante sponsortrajecten om een bijdrage te kunnen leveren aan o.a. bijzondere sportclubs /organisaties ter ondersteuning van de desbetreffende club en ter bevordering van sport/ beweging in het algemeen. Aan de hand van een gezamenlijke propositie, om business te bevorderen, kunnen Kneppelhout en de club/organisatie groeien.

Juridische expertise

Geert Broekhuizen en Edwin Gulickx, oprichters van BEAT, zijn blij met de verdergaande samenwerking. “We zijn zeer tevreden over de juridische expertise en hulp, die Kneppelhout vanaf het begin heeft geboden. Hun professionaliteit en internationale kennis van de markt op het gebied van contracten en juridische structuren hebben toegevoegd aan de verdere uitbreiding van onze unieke clubstructuur. Ook dit jaar kijken we wederom uit naar de vele trajecten, die we hebben uitgestippeld om diverse commerciële perspectieven samen te realiseren”.

Baanbrekend concept

Ook Erik Eversdijk en Boudijn Driesen – respectievelijk Business Manager en Managing Director van Kneppelhout – zijn enthousiast over de hernieuwde samenwerking. “Kneppelhout gelooft in innovatie, vernieuwing en samenwerking. Er ontstaat een win-win situatie door gezamenlijk te zoeken naar nieuwe ontwikkelingen om het business model van BEAT nog aantrekkelijker te maken en anderen te betrekken bij innovaties om deze clubstructuur nog meer potentieel te bieden voor iedereen die bij de sport betrokken is” aldus Erik Eversdijk. “We steunen dit baanbrekende concept en willen BEAT graag verder helpen door alle juridische zaken voor hen te verzorgen” geeft Boudijn Driesen aan. “Kneppelhout is continue op zoek naar innovaties en werkt daarom samen met BEAT. De eigenzinnige visie en drive van BEAT passen uitstekend bij onze klantbenadering alsmede bij het karakter en het DNA van de mensen van ons kantoor”.

Over Kneppelhout

Kneppelhout is als ‘Legal Gateway to Europe’ een toonaangevende business partner, die haar klanten proactief en pragmatisch adviseert, juridische barrières wegneemt en altijd een stap extra zet. Met meer dan 60 experts richten zij zich o.a. op de sectoren Agri & Food, Industry & Hi-Tech, Life Sciences & Health en Maritime & Logistics. Kneppelhout heeft als Rotterdams kantoor een sterk internationaal karakter, haar medewerkers spreken meer dan 15 talen, ze maakt deel uit van verschillende Europese samenwerkingsverbanden en doet verder zaken in de gehele ASEAN-regio en China. Meer informatie over Kneppelhout is te vinden via https://www.kneppelhout.nl.  

Over BEAT

BEAT Cycling Club is de eerste professionele wielerclub in de geschiedenis van de wielersport, die wielerliefhebbers deel laat uit maken van professioneel wielrennen. Momenteel is BEAT de snelst groeiende wielerclub van de Benelux, met duizenden betrokken supporters en leden. BEAT lanceerde afgelopen zomer de eerste commerciële UCI baanploeg in de historie van de Nederlandse baansport, die reeds succesvol is met overwinningen tijdens wereldbekers en nationale kampioenschappen. Afgelopen najaar presenteerde BEAT ook een UCI continentale wegploeg die komend seizoen haar debuut maakt in het peloton en als ambitie heeft om als eerste club ooit deel te nemen aan de Tour de France. Meer informatie over BEAT Cycling Club is te vinden op www.beatcycling.club.

Foto's: Gert Bonestroo 

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in en ontvang de laatste nieuwsupdates, artikelen, blogs en evenement notificaties.