Vacature advocaat-stagiaire Corporate Litigation & Advice

Deze vacature is gesloten.


Je bent een uitstekend jurist, ambitieus en je bent toe aan een volgende stap. Is het nu jouw tijd om een uitstekend advocaat te worden? Dan nemen wij je mee in de wereld van onze klanten, jouw klanten! Samen met hen werken we aan oplossingen voor hun problemen en zorgen we dat hun bedrijfsprocessen doorgaan.

Wij zijn een Rotterdams advocatenkantoor met zo’n 50 advocaten in het hart van de stad. Onze klanten zijn grote en middelgrote ondernemingen, overheden en instellingen, zowel nationaal als internationaal. Ons kantoor kent een informele sfeer waarbij kwalitatief hoogwaardige dienstverlening voorop staat. Dit alles maakt dat wij kunnen zeggen ‘Kneppelhout, not just a law firm!’

Wij zijn op zoek naar een:

Advocaat-stagiaire met focus op Corporate Litigation & Advice

Het team Corporate Litigation & Advice maakt deel uit van de sectie Ondernemingsrecht. Ter uitbreiding van dit team zijn wij op zoek naar een advocaat-stagiaire.
Wij houden ons bezig met het adviseren en procederen over vennootschappelijke aangelegenheden. Ons doel is om ondernemers en hun aandeelhouders en commissarissen te faciliteren. Ieder vanuit hun eigen positie binnen de onderneming. Daar waar conflicten ontstaan, helpen wij een effectieve oplossing te vinden. Dat kan in onderling overleg, maar waar nodig zal de weg naar de rechter of arbiter worden gekozen.

Wij zijn op zoek naar kandidaten die beschikken over een uitstekend juridisch inzicht, een commerciële instelling en de ambitie een grote bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van ons kantoor en meer specifiek de Corporate Litigation & Advice praktijk. Vanuit dit oogpunt is vereist dat je goed Engels kunt spreken en schrijven.

Onze filosofie is om onze stagiaires een solide basis mee te geven. Daarom word je binnen de volledige breedte van de sectie Ondernemingsrecht ingezet en opgeleid. De focus van je opleiding zal echter liggen binnen het team Corporate Litigation & Advice.

Kandidaten wordt verzocht om voor 10 maart 2015 een motivatiebrief, CV, cijferlijst en eventuele stagebeoordeling-en te sturen naar solliciteren@kneppelhout.nl.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Judith van der Mey of Marjolein Boer (HR afdeling) via 010-400 51 00 of voornoemd e-mailadres.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in en ontvang de laatste nieuwsupdates, artikelen, blogs en evenement notificaties.