‘Wij helpen u graag verder op (uw) weg’

Ons kantoor heeft customer intimacy hoog in het vaandel staan. Onze advocaten hebben alle expertise in huis om u als ondernemer perfect bij te staan, maar onze klantbenadering en service is wat ons echt de moeite waard, anders en bijzonder maakt. We beginnen bij u, de klant, en uw wereld, en zien klantbeleving en –tevredenheid als the holy grail voor langdurige samenwerking.

Deze service vertaalt zich nu vandaag ook, door het aanbieden van de mogelijkheid om tijdens een bezoek aan ons kantoor gebruik te maken van onze laadpaal. Wij bieden deze service volledig drempelloos en kosteloos aan, zodat u als klant volledig ontzorgd wordt. U heeft geen eigen laadpas nodig.

Hoe het werkt?

Heeft u een afspraak bij ons kantoor, dan kunt u bij het maken van de afspraak aangeven dat u gebruik wilt maken van de service. U krijgt dan direct de benodigde informatie. Komt u onverwachts langs, en wilt u weten of ons laadpunt op dat moment beschikbaar is? Bel dan voordat u de parkeergarage inrijdt naar 010 – 400 5100. Een medewerker van onze Front Office kijkt dan of de laadpaal beschikbaar is en helpt u verder.

Wilt u meer informatie of heeft u tips voor ons?

U kunt mij bereiken via lla@kneppelhout.nl of 065200593

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in en ontvang de laatste nieuwsupdates, artikelen, blogs en evenement notificaties.