Bootcamp Kneppelhout & Korthals Advocaten 2018

Kneppelhout & Korthals Advocaten biedt 16 rechtenstudenten in de eind bachelor- en masterfase de kans alles uit zichzelf te halen op 24 en 25 mei 2018 tijdens de Bootcamp: een zinderend tweedaags event.

Datum
Aanvang
Einde
Locatie
Kantoor Kneppelhout & Korthals Advocaten
Doelgroep
Rechtenstudenten in de eind bachelor- en masterfase

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag met een real-life casus: in teamverband ga je die eerst analyseren. Daarna is het getuigen horen, onderhandelen en pleiten in een “serieuze” zaak!

Een aantal rechtsgebieden waarin Kneppelhout actief is, komt aan bod. Je hoeft niet alles te weten, maar je moet het wel aandurven het beste uit jezelf te halen én er het beste voor je klant uit te slepen en dat kunnen laten zien.

Rotterdams advocatenleven

Natuurlijk is niet alleen de inhoud belangrijk. Daarom biedt de Kneppelhout Bootcamp je ook de mogelijkheid om kennis te maken met onze advocaten. Je proeft dan tegelijkertijd de sfeer op ons kantoor. Verder zorgen we voor een redelijk stevig stukje fysieke inspanning: het is tenslotte een “bootcamp”. Wij regelen de overnachting en zorgen verder dat het je aan niets ontbreekt.

Kortom, wij laten jou gedurende twee dagen het Rotterdamse advocatenleven zien. En jij mag laten zien of je uit het juiste (Kneppel-)hout gesneden bent.

Wanneer?

De Kneppelhout Bootcamp vindt plaats op donderdag 24 en vrijdag 25 mei 2018.  

Iets voor jou?

Jij zit momenteel in je eind bachelor- of masterfase en wil ervaren wat het leven van een Rotterdamse advocaat inhoudt. Je gaat een stevige uitdaging niet uit de weg en houdt ervan om de lat hoog te leggen: zowel in je studie als daarnaast. Als teamplayer weet je dat je door samenwerking de beste resultaten bereikt. Je staat met beide voeten stevig op de grond en past in de Rotterdamse cultuur. Kortom: not just a law student!

Aanmelden

Aanmelden voor de bootcamp 2018 is helaas niet meer mogelijk.

Aftermovie Bootcamp 2017

Wie zijn wij

Kneppelhout is meer dan gewoon een advocatenkantoor. We zijn Rotterdams: dus we houden van aanpakken. Hard werken en ook ruimte om leuke dingen te doen. Persoonlijke ontwikkeling en samenwerking staan centraal. Door onze omvang  krijg je snel zelf verantwoordelijkheid en kun jij vanaf het begin laten zien wat je in huis hebt.

Delen op: