Bootcamp

Kneppelhout & Korthals Advocaten is meer dan gewoon een advocatenkantoor. Het is onze missie en permanente opdracht om ‘klanten verder te helpen’. Wij willen onze klanten helpen succesvol te ondernemen door een business partner te zijn die proactief en pragmatisch adviseert, juridische barrières wegneemt, altijd een stap extra zet en klantbeleving centraal stelt. Daarom organiseren wij jaarlijks het Kneppelhout Bootcamp. Tijdens deze twee dagen laten wij niet alleen zien wat wíj in huis hebben, maar krijg jij als masterstudent ook de kans om te laten zien of jíj in vorm bent.

Bootcamp 2017

Op 18 & 19 mei 2017 word je getraind in alle skills die je volgens ons nodig hebt om een uitstekende advocaat te zijn. We warmen op met een kennismaking met de klant. Je krijgt dan te horen wat het probleem is waar jij, met een team, de klant bij gaat helpen. Vervolgens stomen wij je klaar voor de volgende rondes: getuigen horen, onderhandelen en pleiten.

Een aantal rechtsgebieden waarin Kneppelhout actief is, zal aan bod komen. Je hoeft niet alles te weten, maar je moet het wel aandurven om het beste uit jezelf te halen én er het beste voor je klant uit te slepen en dat te kunnen laten zien. Natuurlijk is niet alleen de inhoud belangrijk. Daarom biedt de Kneppelhout Bootcamp je ook de mogelijkheid om kennis te maken met onze advocaten. Je proeft dan tegelijkertijd de sfeer op ons kantoor en we laten je zien wat Rotterdam(s) is.

Wij regelen de overnachting en zorgen verder dat het je aan niets ontbreekt. Wij laten jou gedurende twee dagen het Rotterdamse advocatenleven zien en jij mag laten zien of je uit het juiste (Kneppel)hout gesneden bent!

Aanmelden? 

Alleen aanmeldingen die voorzien zijn van een curriculum vitae, motivatiebrief, cijferlijsten en stagebeoordelingen worden door ons in behandeling genomen. Aanmelden kan uiterlijk tot 1 mei via deze link.

Video impressie Bootcamp 2016

Gedurende twee dagen (19 & 20 mei 2016) werden 18 high potentials van top universiteiten uit heel Nederland ondergedompeld in het leven van een Rotterdamse advocaat. De studenten kregen een probleemstelling voorgeschoteld, waarmee zij - in teamverband - de klant moesten helpen. Onderhandelen, getuigen horen, pleiten, het kwam allemaal aan bod!