Branchefocus

Van oudsher zijn advocatenkantoren georganiseerd op specialisme. Omdat vakmanschap nog altijd meesterschap is, hebben wij dit niet in zijn geheel losgelaten, maar hebben hier iets aan toegevoegd: de sectorbenadering. Want wie de klant verder wil helpen, moet zich klantgericht organiseren. Daarom hebben wij bij Kneppelhout dedicated brancheteams die zich bovengemiddeld verdiepen in de wereld van de klant.

Kennis van uw branche

Inlevingsvermogen, vragen stellen, luisteren en vertalen is cruciaal en zou eigenlijk gemeengoed moeten zijn. Weten wat er in uw sector speelt en het business perspectief begrijpen is dat wat een business partner onderscheidt van een ‘gewone’ advocaat.

Onze branchegroepen organiseren op regelmatige basis in-house evenementen en evenementen op locatie, vanuit onze eigen expertise maar ook samen met externe sprekers. De onderwerpen zijn zeer gevarieerd en de evenementen worden goed bezocht. Onderstaand een impressie van een typisch Kneppelhout event: 

RTL 7 Reportage Survival in het Schap - English Subtitles from Kneppelhout & Korthals on Vimeo.

Bundelen van krachten

Door samen te werken in brancheteams, specialismen te combineren, de actualiteit te volgen en branchespecifieke activiteiten te ontplooien willen we onze meerwaarde verder vergroten en accentueren. Wij richten ons op ondernemers in industrie en (internationale) handel maar werken ook voor gerelateerde sectoren als verzekeraars, banken, semi-overheden en gemeenten.

Bij vragen kunt u contact opnemen met een van onze specialisten