Contact & route

Kneppelhout is gevestigd te Rotterdam in het kantoorgebouw Willemswerf aan de Boompjes 40, aan de voet van de Willemsbrug. U vindt ons op de 12e verdieping. Ons kantoor is zeer goed bereikbaar per auto, per openbaar vervoer en watertaxi.

Contact

Wilt u meer informatie, of een persoonlijk gesprek met een van onze advocaten? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.*Deze velden zijn verplicht

Kneppelhout 

Postbus 546
3000 AM Rotterdam

Gebouw Willemswerf
Boompjes 40
3011 XB Rotterdam

Telefoon 010 - 400 5100
Fax 010 - 400 5111
mail@kneppelhout.nl


Route

 

Eigen vervoer

Kneppelhout is per auto het gemakkelijkst te bereiken via Ring Rotterdam (A16), afrit 25 "Centrum". Volg de borden "Centrum". U komt vanzelf op de Maasboulevard. Deze volgt u tot vlak voorbij de voet van de (rode) Willemsbrug. Volg de borden "P Willemswerf".

Het gebouw de Willemswerf bevindt zich direct aan uw rechterhand. 

Vanwege werkzaamheden is de Hertekade/ingang parkeergarage alleen vanaf de Boompjes te bereiken (vanaf de Rederijstraat is de Hertekade afgesloten).

Navigatie: gebruik Hertekade 35. Rijd vervolgens niet onder het gebouw door maar houd rechts aan voor het pand en meld u bij de ingang van de parkeergarage. Parkeren in de parkeergarage van de Willemswerf is gratis voor klanten en bezoekers van ons kantoor. 

Openbaar vervoer

Ons kantoor bevindt zich op 5 minuten loopafstand van NS Station Rotterdam Blaak, waar ook haltes zijn voor tram en metro. Buslijn 48 stopt voor de oostingang van Willemswerf.

Op de website van OV-reisinformatie kunt u meer informatie vinden over hoe u ons kantoor per openbaar vervoer bereikt.

Watertaxi

Op de website van de Watertaxi Rotterdam kunt u meer informatie vinden over de wijze waarop u ons kantoor per watertaxi bereikt.