Contact & route

Kneppelhout & Korthals is gevestigd te Rotterdam in het kantoorgebouw Willemswerf aan de Boompjes 40, aan de voet van de Willemsbrug. Ons kantoor is zeer goed bereikbaar per auto, per openbaar vervoer en watertaxi.

Contact

Wilt u meer informatie, of een persoonlijk gesprek met een van onze advocaten? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.*Deze velden zijn verplicht

Kneppelhout & Korthals Advocaten

Postbus 546
3000 AM Rotterdam

Gebouw Willemswerf
Boompjes 40
3011 XB Rotterdam

Telefoon 010 - 400 5100
Fax 010 - 400 5111
mail@kneppelhout.nl


Route

 

Eigen vervoer

Kneppelhout & Korthals is per auto het gemakkelijkst te bereiken via Ring Rotterdam (A16), afrit 25 "Centrum". Volg de borden "Centrum". U komt vanzelf op de Maasboulevard. Deze volgt u tot vlak voorbij de voet van de (rode) Willemsbrug. Volg de borden "P Willemswerf".

Het gebouw de Willemswerf bevindt zich direct aan uw rechterhand. 

Vanwege werkzaamheden is de Hertekade/ingang parkeergarage alleen vanaf de Boompjes te bereiken (vanaf de Rederijstraat is de Hertekade afgesloten).

Navigatie: gebruik Hertekade 35. Rijd vervolgens niet onder het gebouw door maar houd rechts aan voor het pand en meld u bij de ingang van de parkeergarage. Parkeren in de parkeergarage van de Willemswerf is gratis voor klanten en bezoekers van ons kantoor. 

Openbaar vervoer

Ons kantoor bevindt zich op 5 minuten loopafstand van NS Station Rotterdam Blaak, waar ook haltes zijn voor tram en metro. Buslijn 48 stopt voor de oostingang van Willemswerf.

Op de website van OV-reisinformatie kunt u meer informatie vinden over hoe u ons kantoor per openbaar vervoer bereikt.

Watertaxi

Op de website van de Watertaxi Rotterdam kunt u meer informatie vinden over de wijze waarop u ons kantoor per watertaxi bereikt.