Breakfast Meeting

Donderdag 29 juni a.s. organiseert de Netherlands Vietnamese Chamber of Commerce in samenwerking met Kneppelhout & Korthals Advocaten en DFDL een Breakfast Meeting waarin de meest relevante tax- en juridische ontwikkelingen voor buitenlandse investeerders in Myanmar, Thailand en Vietnam worden besproken. Er zal een focus worden gelegd op relevante belastingvraagstukken voor Nederlandse ondernemingen die in deze ASEAN-landen investeren.

Datum
Aanvang
Einde
Locatie
Kantoor Kneppelhout
Doelgroep
Ondernemers in de ASEAN regio

Kneppelhout is dé Nederlandse business partner voor Aziatische ondernemingen en ondernemingen die zich richten op het Oosten. Bij Kneppelhout werken specialisten die Bahasa Indonesia, Japans, Vietnamees en Mandarijn spreken.

Kneppelhout & Korthals heeft dankzij de samenwerking met ASEAN-partner DFDL de grootste Asia Practice van de Benelux. Samen met DFDL hebben we een aanzienlijke aanwezigheid in China, de ASEAN landen en Bangladesh: your legal gateway to ASEAN!

Vietnam en Thailand kan men beschouwen als grote, goed ontwikkelde economieën waar veel buitenlandse bedrijven zich al hebben gevestigd. Deze landen beschikken niet alleen over grote markten, maar dienen ook als Gateway to ASEAN, wat momenteel de snelst groeiende regio ter wereld is. Myanmar is pas relatief kort opengesteld voor buitenlandse investeerders, ook onderdeel van de ASEAN en kent genoeg kansen dankzij de grote voorraden grondstoffen en een markt van meer dan 60 miljoen mensen. De overheid van Myanmar is zeer bereid om haar economie naar een hoger niveau te tillen en poogt dit door buitenlandse investeerders naar zich toe te trekken.

Sprekers

Joost Vrancken Peeters
Joost Vrancken Peeters, Partner bij Kneppelhout & Korthals. Klik hier voor zijn profiel.

Jack Sheehan
Jack is Partner en Head of the Regional Tax Practice bij alle DFDL kantoren. Klik hier voor zijn profiel.

William D. Greenlee, Jr.
William Greenlee is Hoofd van DFDL's kantoor in Myanmar. Klik hier voor zijn profiel.

Marcus Collins
Marcus Collins is Hoofd van DFDL's Indonesia Business Unit. Klik hier voor zijn profiel.

Voor wie?

Deze Breakfast Meeting is bedoeld voor CEO's, CFO's en/of Tax/Treasury Directors van bedrijven die reeds zaken doen of van plan zijn zaken te doen in de ASEAN regio, met name in Myanmar, Thailand en Vietnam. De Breakfast Meeting is uitsluitend bedoeld voor ondernemers en niet voor dienstverleners.

Programma

De Breakfast Meeting zal plaatsvinden ten kantore van Kneppelhout & Korthals Advocaten aan de Boompjes 40 te Rotterdam.

07.30         Koffie & Thee
07.50         Welkomstwoord
08.00         International tax planning ASEAN regio 
08:20         Vietnam, Thailand en Myanmar
09:10         Q&A 
09:30         Einde van de Breakfast Meeting

Aanmelden kan via onderstaand formulier. Indien u vragen of opmerkingen heeft, kunt u deze achterlaten in de daarvoor bestemde balk.

Breakfast Meeting*Deze velden zijn verplicht

Delen op: