CFO Kennissessie | IP Valuation

Aandachtspunten en vergeten IP valuation dimensies bij het fenomeen IP / Intangible assets.
Datum
Aanvang
Einde
Locatie
Kneppelhout & Korthals Advocaten, Boompjes 40 te Rotterdam
Doelgroep
CFO's en Financieel directeuren. Voorrang m.b.t inschrijven wordt in eerste instantie verstrekt aan specialisten uit bovenstaande doelgroep en niet aan vertegenwoordigers uit de zakelijke dienstverlening.

Octrooien en ander intellectueel eigendom (IP) spelen bij veel ondernemingen een belangrijke rol. Bij IP management is een aantal aandachtspunten van belang. Tijdens deze interactieve CFO kennissessie worden deze aandachtspunten, alsmede de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van IP besproken. Tevens trachten wij op een interactieve manier zoveel mogelijke valkuilen rondom IP management te signaleren aan de hand van enkele praktijkvoorbeelden van onze sprekers EN publiek.

Uw sprekers zijn: Olaf van Haperen en Alexander Boissevain.

Olaf van Haperen is Managing Partner en oprichter van de IP/IT/Privacy-sectie binnen Kneppelhout & Korthals N.V.Sinds de oprichting in 2011 is deze sectie met meer dan 12 advocaten en merkgemachtigden tot één van de grootste en leidende secties van het land uitgegroeid. Olaf heeft een focus op IP structureringen waarbij het beschermen en optimaliseren van IP, vooral in technische of innovatieve omgevingen, daarbij zijn bijzondere interesse heeft.

Alexander Boissevain is medeoprichter van fusie- en overnamekantoor AenF Partners B.V. Daar houdt hij zich bezig met alles fases binnen het fusie- en overnameproces, van strategische en financiële analyses tot waardebepalingen en (contract-) onderhandelingen.

PROGRAMMA

  • 15.30 uur   Inloop
  • 16.00 uur   Start en opening sessie door Erik Eversdijk, Kneppelhout & Korthals Advocaten, Business Manager
  • 16.10 uur   Presentatie Olaf van Haperen Kneppelhout & Korthals Advocaten; IP & IP Management
  • 16.40 uur   Pauze
  • 16.50 uur   Presentatie Alexander Boissevain, AenF Partners; IP Valuation
  • 17.20 uur   Q&A
  • 17.45 uur   Netwerkborrel 

 

LOCATIE

Kneppelhout & Korthals Advocaten Boompjes 40 3011 XB Rotterdam

(Parkeren: Hertekade 35, Rotterdam. Door werkzaamheden kan de parkeergarage alleen worden bereikt via de Maasboulevard, Glashaven is afgesloten)

 

Deelname is gratis, aanmelden kan via onderstaand formulier.

 

Wij zien u graag op 27 september!  

Aanmelden voor evenement

*Deze velden zijn verplicht

Delen op: