Food & Health Seminar: 'van productie tot recall'

Door salmonella verontreinigde zalm, als rundvlees geëtiketteerd paardenvlees:
Incidenten rondom de kwaliteit van ons eten zijn dagelijks nieuws, evenals de gevolgen van slechte voeding. Bent u wel op de hoogte van de actuele regelgeving?

Datum
Aanvang
Einde
Locatie
De Doelen Rotterdam
Doelgroep
Genodigden en geïnteresseerden uit de voedselindustrie

UPDATE: Het event was een groot succes! Bekijk hier de video en foto's.

De overheid grijpt in toenemende mate in en neemt verstrekkende maatregelen. Dat heeft gevolgen voor uw bedrijfsvoering, de inhoud van contracten en het verzekeren van voedselveiligheidsrisico’s. Tijdens ons Food & Health Seminar gaan we in op recalls en andere incidenten vanuit de voedselveiligheidspraktijk, de wetenschap en onze juridische praktijkervaring. U bent van harte welkom! 

Aanwezigen

Dit is een (relatief) kleinschalig event. Op dit moment hebben afgevaardigden van een 80- tal bedrijven binnen de food sector zich voor het seminar aangemeld. Hieronder bevinden zich o.a.: Unilever, Royal de Heus Group, SoFine Foods B.V., UCC Coffee Benelux B.V., Intertaste, Royal Duyvis Wiener B.V. en vele anderen. 

Het programma ziet er als volgt uit

Locatie

De Doelen - Eduard Flipse Zaal
Karel Doormanstraat 223 te Rotterdam
Toegang is gratis

Dagvoorzitster

Meike de Jong (Bekend van RTL Nieuws) 

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. 

Wij hopen u op 28 mei a.s. te mogen begroeten!  

Team Food & Health van Kneppelhout & Korthals Advocaten
Marijn van Tuijl / Gert-Jan de Jager / Esther Glerum–van Aalst 
Thera Adam-van Straaten / Eveline Smits / Erik Eversdijk

PS: heeft u collega's, kennissen of andere bekenden voor wie dit event interessant is? 
Ja? Mooi! We stellen het op prijs als u dit event deelt via uw netwerken.

Aanmelden voor evenement

*Deze velden zijn verplicht

Delen op: