Informatieavond Fosfaatreductieplan 2017

Donderdag 2 maart organiseert Kneppelhout & Korthals Advocaten een informatieavond over de Regeling Fosfaatreductieplan 2017 voor de vleesveesector. 

Datum
Aanvang
Einde
Locatie
Golden Tulip Ampt van Nijkerk
Doelgroep
Veehouderij

Informatieavond

Op donderdag 2 maart a.s. organiseert Kneppelhout & Korthals Advocaten een informatieavond over de Regeling fosfaatreductieplan 2017 voor de vleesveesector. Tijdens deze avond geven Gert-Jan de Jager en Franca Damen, advocaten agri & food, een toelichting op de regeling. Ook bespreken zij de mogelijkheden voor juridische procedures en de bezwaren die daarin kunnen worden aangevoerd.

De informatieavond wordt gehouden bij Golden Tulip Ampt van Nijkerk, aan de Berencamperweg 4 in Nijkerk. De ontvangst is vanaf 18.30 uur. De bijeenkomst begint om 19.00 uur en duurt waarschijnlijk tot (uiterlijk) 21.00 uur. Deelname aan de bijeenkomst is kosteloos.

Het aantal (nog) beschikbare plaatsen is beperkt. Deelname aan de bijeenkomst gaat op basis van beschikbaarheid. Het is daarom van belang om u zo spoedig mogelijk aan te melden.

Juridische procedure 

Heeft u interesse in deelname aan een juridische procedure tegen de Regeling fosfaatreductieplan 2017 en wilt u daarin door ons worden bijgestaan? Vul dan het formulier daarvoor op onze website in.

Wij zijn ervan op de hoogte dat u een foutmelding op het scherm krijgt nadat u het formulier heeft ingevuld en verzonden. Wij ontvangen uw formulier echter in goede orde en u ontvangt daarvan aan het einde van de werkdag een ontvangstbevestiging via de e-mail. 

Aanmelden voor Informatieavond Fosfaatreductieplan*Deze velden zijn verplicht

Delen op: