Kneppelhout verzorgt lezing voor Sociëteit Rotterdam Maritiem

Bedrijven en geïnteresseerden uit de offshore en/of maritieme industrie kunnen zich middels deze ''snelcursus'' laten inlichten over waar op te letten m.b.t. contractenrecht en algemene voorwaarden.

Datum
Aanvang
Einde
Locatie
Duikbedrijf W. SMIT
Doelgroep
Offshore / Maritieme industrie

Kneppelhout & Korthals is als lid van de Sociëteit Rotterdam Maritiem gevraagd om een lezing te geven voor leden én potentiële leden van de sociëteit in de offshore / maritieme industrie. Voor de actuele ledenlijst van de sociëteit klik hier. De Sociëteit Rotterdam Maritiem is een sociëteit om uw kennis te vergroten en uw netwerk uit te breiden. Het betreft een club van bedrijven, die op welke wijze dan ook als maritiem bedrijf (de bekende "natte" bedrijven) bij het Rotterdamse Havengebied zijn betrokken.

De lezing met aansluitend een borrel van de Sociëteit Rotterdam Maritiem vindt plaats op dinsdag 21 juni a.s. van 17.00 - ca. 20.00 uur bij Duikbedrijf W. SMIT in de Waalhaven (Drutenstraat 5) te Rotterdam. Om 17.30 uur zal de presentatie beginnen, die ongeveer een half uur zal duren. Daarna is er volop tijd om te netwerken.

Bedrijven en geïnteresseerden uit de offshore en/of maritieme industrie kunnen zich middels deze “snelcursus” laten inlichten over waar op te letten m.b.t. contractenrecht en algemene voorwaarden binnen deze branches. Voorafgaand aan deze lezing is het mogelijk aan te geven tegen welke (juridische) problemen u als bedrijf aanloopt, om zodoende de lezing nog effectiever / interactiever te maken. Maar ook tijdens en na de lezing van ca. een half uur is er voldoende ruimte om vragen te stellen.

Jitteke Blussé van Oud-Alblas, partner bij Kneppelhout & Korthals, zal als spreker fungeren. Jitteke houdt zich bezig met o.a. verzekeringen en transport. Zij is werkzaam voor ondernemers, verzekeraars, makelaars, experts en correspondenten in binnen- en buitenland. Als partner is zij één van de specialisten binnen Kneppelhout & Korthals van de ‘Maritime & Offshore Practice’. Deze praktijkgroep adviseert de toeleverende offshore industrie, maritieme offshore bedrijven, contracterende overheden en bouwers.

Aanmelden

Deelname is in beginsel alleen mogelijk voor de leden van de Sociëteit Rotterdam Maritiem. Echter, bent u geen lid, maar heeft u wel interesse in deze lezing en bent u - vereist -  zakelijk actief in of rondom de Rotterdamse Haven op maritiem/offshore gebied? Neemt u dan contact op met mw. Joyce Lipman, secretaris van de Sociëteit Rotterdam Maritiem via E: info@societeitrotterdammaritiem.nl of T: 06-22290213

Delen op: