M&A aan de Maas

Op donderdag 10 september vindt de zevende netwerkbijeenkomst van M&A aan de Maas plaats. Deze keer is de organisatie in onze handen. De bijeenkomst wordt gehouden in de Kunsthal aan de Westzeedijk 341 te Rotterdam. Bent u erbij?

Datum
Aanvang
Einde
Locatie
Kunsthal Rotterdam (Westzeedijk 341)
Doelgroep
leden van M&A aan de Maas

Onze gastspreker van de avond is dhr. Henk Bijl, Director Aon Strategic Advisors & Transaction Solutions (Benelux). Henk Bijl zal ons meer vertellen over het verzekeren van garanties.

Gastspreker

Henk Bijl is na zijn studie Rechten aan de Erasmus Universiteit gaan werken bij het hoofdkantoor van de industrieverzekeraar Gerling in Keulen. Hij begeleidde daar de uitbreiding van het netwerk in met name Azië. In 2000 keerde hij terug naar Rotterdam om bij Aon M&A aan de slag te gaan. Naast het uitvoeren van verzekerings due dilligence houdt hij zich vooral bezig met het adviseren bij de totstandkoming van specifieke transactiedekkingen, zoals de Warranty & Indemnity verzekering.

Steeds vaker wordt een Warranty & Indemnity verzekering gebruikt om het onderhandelingsproces bij een overname te vergemakkelijken. Als makelaar ziet Aon al enkele jaren een verdubbeling van het aantal dekkingen dat wordt afgesloten. Spreker Henk Bijl zal de basisprincipes van de verzekering uiteenzetten en een inkijkje geven in de drijfveren van zowel koper als verkoper. Na afloop van de presentatie zal duidelijk zijn wanneer het wel of wanneer het juist minder nuttig is om een dekking te overwegen.

Aanmelden

Klik hier om u aan te melden voor deze bijeenkomst.

Ook lid worden?

Verder vragen wij graag uw aandacht voor de mogelijkheden om u aan te sluiten bij M&A aan de Maas, en dit initiatief financieel te ondersteunen. De verschillende lidmaatschapsvormen (EUR 100 per jaar exclusief BTW voor een individueel deelnemerschap tot en met EUR 500 exclusief BTW voor een kantoor- of bedrijfslidmaatschap met mogelijkheid maximaal zeven deelnemers op te geven) zijn op de website beschreven. Klik hier om u op te geven als lid.

Kent u iemand voor wie dit event mogelijk interessant is? Deel dit event dan via onderstaande mogelijkheden:

Delen op: