Programma / Sprekers / Tijden


Op 26 mei 2016 is het programma:

  • 13.30 Inloop
  • 14.00 Welkom en introductie door Arnold Birkhoff
  • 14.10 Chris Hall - CEO Bynder
  • 14.40 Hans Scheffer - CEO Helloprint / DrukZo.nl
  • 15.10 Pauze
  • 15.30 Robert Span - IP/IT Advocaat
  • 16.00 Dr. ir. Koert van Mensvoort - Director Next Nature Network
  • 17.00 Q&A
  • 17.30 Verzorgde borrel

Dagvoorzitter

 

 

 

 

 

 

 


Gert van 't Hof

NOS Studio Sport

Gert van 't Hof begon zijn loopbaan in de jaren negentig bij Radio Rijnmond. In 2001 werd hij bij TV Rijnmond één van de presentatoren van het nieuws en presenteerde hij sindsdien ook grote evenementen zoals de Rotterdam Marathon en Feyenoord in de finale van de UEFA Cup. Sinds 1 augustus 2013 werkt hij als vaste presentator van NOS Studio Sport. Als bevlogen en vertrouwde presentator zal hij ervoor zorgen dat alles in goede banen wordt geleid. 

Sprekers

 

 

 

 

 

 

 

 

Dr. ir. Koert van Mensvoort

Director Next Nature Network

Dr. ir. Koert van Mensvoort, filosoof en mede-auteur van ‘Red de Mens!’, verbonden aan de TU Eindhoven, directeur van het Next Nature Network en wereldwijd spreker over dit onderwerp, zal zijn visie uiteenzetten over digitalisering en robotisering: moeten we dit allemaal wel willen? Kan de mens nog in verzet komen? Volgens Van Mensvoort moeten we ons altijd blijven afvragen of de technologische ontwikkeling de mens dient of dat er sprake is van een andere agenda.  

 

 

 

 

 

 

 

 

Hans Scheffer

CEO van Helloprint / DrukZo.nl

Hans Scheffer, CEO van DrukZo.nl – Nederland’s snelst groeiende online drukker, vertelt over zijn visie en ervaringen. Zo laat Drukzo zelf werknemers bepalen hoeveel vakantiedagen ze opnemen en wanneer ze naar kantoor komen. Ook de salarisschaal voor alle 75 werknemers is overboord gegooid. ‘Mensen hebben anno 2016 een individualistischer bestaan. Het gaat niet om controle, maar om output’, aldus Scheffer in een uitzending van RTL Nieuws.

 

 

 

 

 

 

 

 

Chris Hall

CEO van Bynder

Brand management softwarebedrijf Bynder, actief in 55 landen met kantoren in Amsterdam, Barcelona, Boston, Rotterdam en Londen, is met 500% groei per jaar een van Europa’s snelst groeiende tech bedrijven. Oprichter en CEO Chris Hall vertelt o.a. over de visie die schuilgaat achter het ongelimiteerde vakantiedagen-beleid dat Bynder recentelijk invoerde. Een primeur voor Nederland, zo blijkt uit dit artikel in het AD dat hier vorige maand over verscheen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Robert Span

IP/IT advocaat bij Kneppelhout

IP/IT advocaat Robert Span zet de meest voorkomende juridische valkuilen bij digitalisering en robotisering voor ondernemers op een rij. Ontwikkelingen als Big Data, Cloud Computing en e-Health zijn vandaag de dag realiteit en het ‘Internet of Things’ is bezig met een enorm snelle opmars; steeds meer apparaten zijn verbonden met internet en wisselen informatie met elkaar uit. Slimmere apparaten en technologieën gaan altijd gepaard met nieuwe juridische vragen.

Sprekers van formaat