Informatieavond Fosfaatreductieplan

Informatieavond

Aanstaande donderdag, 2 maart, organiseert Kneppelhout & Korthals Advocaten een informatieavond over de Regeling fosfaatreductieplan 2017 voor de vleesveesector. De informatieavond wordt, zoals aangekondigd, gehouden bij Golden Tulip Ampt van Nijkerk, aan de Berencamperweg 4 in Nijkerk. De ontvangst is vanaf 18.30 uur. De bijeenkomst begint om 19.00 uur en duurt waarschijnlijk tot (uiterlijk) 21.00 uur. Deelname aan de bijeenkomst is kosteloos.

Het aantal (nog) beschikbare plaatsen is beperkt. Deelname aan de bijeenkomst gaat op basis van beschikbaarheid. Het is daarom van belang om u zo spoedig mogelijk aan te melden.

Degenen die zich al hebben aangemeld, hoeven dat niet meer te doen en zijn verzekerd van een plaats. Zij ontvangen vandaag van ons een ontvangstbevestiging. Degenen die zich nog niet hebben aangemeld, kunnen dat doen bij Anne-Claire van der Waal (acw@kneppelhout.nl), secretaresse van Gert-Jan de Jager en Franca Damen van Kneppelhout & Korthals Advocaten.   

Juridische procedure 

Zoals eerder aangekondigd, wilden wij een ‘verzamelpunt’ creëren voor vleesveehouders voor een juridische procedure. Veel vleesveehouders hebben namelijk dezelfde bezwaren tegen de regeling en willen een procedure beginnen. Door met een grote groep op te treden, kunnen de kosten per bedrijf worden beperkt. Wij hebben daarvoor een formulier op de website van ons kantoor geplaatst.

Alle rundveehouders die geïnteresseerd zijn in deelname aan een juridische procedure, kunnen dat kenbaar maken door het formulier in te vullen. Wij verzamelen alle bezwaren en informeren dan alle geïnteresseerden over de stappen die wij willen zetten en een inschatting van de kosten. Op dat moment kunnen de geïnteresseerden aangeven of zij willen meedoen aan een juridische procedure.

Wij adviseren in het bijzonder vleesveehouders om een eventuele juridische procedure snel te starten, omdat de Regeling fosfaatreductieplan morgen (1 maart) in werking treedt. De gevolgen kunnen vanaf de eerste periode (maart en april 2017) worden ondervonden. Het is daarom van belang dat geïnteresseerden hun interesse voor een juridische procedure spoedig kenbaar maken, zodat op korte termijn stappen ondernomen kunnen worden.


Meld u aan

  1. * Deze velden zijn verplicht