Kneppelhout Bootcamp

Meld je nu aan voor de bootcamp 21 mei 2015 - vrijdag 22 mei 2015

Tijdens de Kneppelhout Bootcamp laten wij niet alleen zien wat wíj in huis hebben, maar jij krijgt ook de kans om te laten zien of jíj in vorm bent. Op 21 én 22 mei 2015 word je getraind in alle skills die je volgens ons nodig hebt om een uitstekende advocaat te zijn.

Datum
Donderdag 21 mei 2015 - vrijdag 22 mei 2015
Aanvang
10:00
Einde
15:00
Locatie
Boompjes 40 te Rotterdam
Doelgroep
Masterstudenten

Over de Bootcamp

We warmen op met een kennismaking met de klant. Je krijgt dan te horen wat het probleem is waar jij, met een team, de klant bij gaat helpen. Vervolgens stomen wij je klaar voor de volgende ronde: onderhandelen, getuigen horen en pleiten.

Alle rechtsgebieden waar Kneppelhout actief in is, zullen aan bod komen. Je hoeft niet alles te weten, maar je moet het wel aandurven om het beste uit jezelf te halen en dat te laten zien. Je doel moet zijn om er het beste voor je klant uit te slepen. Natuurlijk is niet alleen de inhoud belangrijk. Daarom biedt Kneppelhout Bootcamp je ook de mogelijkheid om kennis te maken met onze advocaten. Je proeft dan tegelijkertijd de sfeer op ons kantoor en we laten je zien wat Rotterdam(s) is.

Wij regelen de overnachting en zorgen verder dat het je aan niets ontbreekt. Wij laten jou gedurende twee dagen het Rotterdamse advocatenleven zien. Jij mag op jouw beurt laten zien of jij geschikt bent voor Kneppelhout.


Meld u aan

  1. * Deze velden zijn verplicht
Sfeerimpressie