Privacy Seminar over de AVG

Over 6 maanden is het zover; de General Data Protection Regulation (GDPR, of in het Nederlands: de AVG) is op 25 mei 2016 in werking getreden en zal, naar verwachting, op 25 mei 2018 van toepassing én gehandhaafd worden door de Autoriteit Persoonsgegevens. Maar wat betekent dat voor uw organisatie? Wat gaat er veranderen en hoe kunt u zich voorbereiden?

Om hier beter inzicht in te krijgen organiseert Kneppelhout & Korthals op donderdag 23 november 2017 hèt Privacy Seminar van het jaar!

Tijdens dit interactieve seminar bespreken wij wat uw organisatie straks daadwerkelijk te wachten staat en bieden wij u vooral praktische handvatten om uw organisatie volledig GDPR-proof te maken.

Gedurende dit seminar gaan drie toonaangevende specialisten – uit de advocatuur, bedrijfsleven èn van de Autoriteit Persoonsgegevens - gezamenlijk met u in op deze nieuwe privacy normen van de GDPR. Daarbij komen onderwerpen als de rechten van betrokkenen inclusief concrete maatregelen, data security (wat zijn die beveiligingsmaatregelen?) en handhavingsbevoegdheden van de Autoriteit Persoonsgegevens aan bod. Tijdens dit seminar zal de Autoriteit Persoonsgegevens deze handhavingsbevoegdheden bij hoge uitzondering zelf komen toelichten!
Voor veel bedrijven wordt het hebben van een Functionaris voor de Gegevensbescherming (FG), ofwel Data Protection Officer (DPO), verplicht. Uiteraard komt ook deze Data Protection Officer (DPO) aan bod. Wie wordt uw DPO, wat moet deze allemaal doen, kunnen en wat mag hij niet?

Bereidt u alvast voor op dit unieke Privacy Seminar door onze DPO self-assessment te doen en kom erachter of uw organisatie verplicht een DPO nodig heeft op www.dponodig.nl.

Het is nog niet te laat! Maak flinke stappen in de voorbereiding van uw organisatie op de GDPR door deel te nemen aan ons Privacy Seminar. Krijg een unieke inkijk in de focusgebieden van de Autoriteit Persoonsgegevens en laat u voorlichten over de rechten van betrokkenen en beveiligingsmaatregelen conform de GDPR.

Voor wie?

Dit interactieve seminar met drie verschillende invalshoeken raakt de portefeuilles van zowel bedrijfsjuristen, compliance ambtenaren, privacy en compliance officers (DPO’s / FG’s) en executive management (voornamelijk CTO’s, CIO’s, CEO’s) en verantwoordelijk managers met privacy in hun portefeuille. Voorrang m.b.t inschrijven wordt in eerste instantie verleend aan specialisten uit bovenstaande doelgroep en niet aan vertegenwoordigers uit de zakelijke dienstverlening.

Als business partner en pragmatisch adviseur wil Kneppelhout iedere betrokken professional aanspreken door theorie en praktijksituaties op een interactieve manier te combineren. Wilt u op voorhand situaties m.b.t bovenstaande onderwerpen insturen waar u tegenaan loopt, dan kan dat uiteraard (geanonimiseerd). Indien mogelijk wordt dit door één van onze sprekers of anders in het Q&A gedeelte meegenomen.

Wanneer?

Donderdag 23 november 2017

Er zijn geen kosten aan deelname verbonden

Ter voorbereiding op het seminar kunt u onze DPO zelftest invullen. Na het invullen van deze test ontvangt u een vrijblijvend advies met betrekking tot de AVG per mail. U kunt de DPO zelftest hier invullen. 

Voor vragen over dit evenement kunt u contact opnemen met Vanessa de Bie via vb@kneppelhout.nl


Meld u aan

  1. * Deze velden zijn verplicht
DPO zelftest