Ondernemen in China: Wet- en regelgeving & Risico management

Regelgeving in China ontwikkelt zich snel en controle en naleving van regels wordt strenger. Dit heeft verstrekkende gevolgen voor bedrijven die actief zaken doen in China. Bent u al op de hoogte? 

Event partners:

                

Over de seminar reeks

Of het nu gaat om belastingwetgeving, compliance, arbeidswetgeving, milieuregels en anti-corruptiemaatregelen; op alle gebieden wordt de Chinese overheid strenger. Bedrijven die niet voldoen aan deze vaak nieuwe en niet altijd even duidelijke regels, lopen risico’s op boetes, intrekking van vergunningen, PR-schade en meer. Voor Westerse bedrijven in China betekent dit dat de manier waarop men de afgelopen jaren zaken deed niet meer voldoet. Bedrijven moeten dringend hun activiteiten in China onder de loep nemen om geen risico te lopen op boetes, conflicten of ergere gevolgen.

Twee interactieve sessies

In een serie van twee interactieve sessies krijgt u inzicht in de risico’s waar uw bedrijf mee te maken kan krijgen en waarop u controle zal moeten uitoefenen op uw activiteiten in China. Experts brengen u op de hoogte van recente ontwikkelingen en u krijgt antwoord op uw eigen vragen. Daarnaast kunt u aan de hand van de online risicomanagement tool, RISKID zelf aan de slag met het in kaart brengen van de risico’s. Dit geeft u de gelegenheid om inzicht te krijgen in de top risico’s van uw organisatie en met een goede voorbereiding aan de serie te beginnen om optimaal uw vragen beantwoord te krijgen.

Voor wie?

Deze seminar reeks - georganiseerd door Kneppelhout, Rabobank Rotterdam, BDO Rotterdam en Machi Asia & Sustainability Consultancy - staat open en biedt kansen voor managers van Nederlandse bedrijven verantwoordelijk voor operaties in China, die kennis willen opdoen over ontwikkelingen op deze gebieden.

Kosten

De kosten bedragen € 100, - per onderneming voor twee sessies. Om de seminars interactief te houden is er een maximum van 20 deelnemers. Voor een enkele sessie betaalt u € 75, -. Een factuur volgt op het opgegeven e-mail adres. 

NB: het is voor andere deelnemers zichtbaar dat u zich heeft aangemeld.
Zie ook: deelnemers


Meld u aan

  1. * Deze velden zijn verplicht
Bekijk het programma