Route


Het evenement vindt plaats op ons kantoor. Kneppelhout & Korthals is gevestigd te Rotterdam in het kantoorgebouw Willemswerf aan de Boompjes 40 (10de etage), aan de voet van de Willemsbrug. Ons kantoor is zeer goed bereikbaar per auto, per openbaar vervoer en zelfs per watertaxi.

Het adres

Gebouw Willemswerf  (10e etage - binnenkijken kan hier) Boompjes 40 3011 XB Rotterdam

Eigen vervoer

Kneppelhout & Korthals is per auto het gemakkelijkst te bereiken via Ring Rotterdam (A16), afrit 25 "Centrum". Volg de borden "Centrum". U komt vanzelf op de Maasboulevard. Deze volgt u tot vlak voorbij de voet van de (rode) Willemsbrug. Volg de borden "P Willemswerf". Het gebouw de Willemswerf bevindt zich direct aan uw rechterhand. Navigatie: gebruik Hertekade 35. Rijdt vervolgens niet onder het gebouw door maar houdt rechts aan voor het pand en meldt u bij de ingang van de parkeergarage. In de Willemswerf is altijd gratis parkeergelegenheid. 

Openbaar vervoer

Ons kantoor bevindt zich op 5 minuten loopafstand van NS Station Rotterdam Blaak, waar ook haltes zijn voor tram en metro. Buslijn 48 stopt voor de oostingang van Willemswerf.

Rob Witjes - UWV