De opkomst van Robotisering
en Flexibilisering van Arbeid


De klassieke bedrijfsorganisatie is niet meer. Door de opkomst van kunstmatige intelligentie, robotisering en flexibilisering 2.0 zal management van arbeid en processen radicaal veranderen. Bedrijven die niet future-proof zijn krijgen het moeilijk. Maar waar gaat het eigenlijk allemaal naartoe? Hoe werken en leven wij in de toekomst? En hoe maak je een bedrijf dan toekomstbestendig? 

Enerzijds zien we de trend waarbij werkgevers hun werknemers steeds meer vrijheid geven en dat klassieke arbeidsvoorwaarden op de schop gaan. Anderzijds zullen robots en A.I. systemen zelfdenkende machines worden die meer dan alleen maar een uitvoerende en ondersteunende rol zullen vervullen. Maar gaan robots ons werk overnemen of juist verrijken? Slimme technologie is reeds in allerlei processen aanwezig, dit gaat echter wel gepaard met diverse juridische haken en ogen. 

Kneppelhout & Korthals staat er middenin. Dagelijks komen bij ons veel verschillende perspectieven op de toekomst van arbeid en processen voorbij. Kansen, zorgen, maar ook twijfels. Sommige terecht, andere onwaarschijnlijk. Maar allemaal relevant. Daarom het plan om enkele van deze visies en praktijkervaringen samen te brengen. Onder leiding van dagvoorzitter Gert van ’t Hof (o.a. bekend van NOS Studio Sport) vertellen diverse toonaangevende sprekers tijdens dit seminar over hun visie op de opkomst van robotisering en flexibilisering van arbeid.

Voor wie?

Dit seminar met twee uiterst boeiende invalshoeken raakt de portefeuilles van zowel bedrijfsjuristen als HR Managers en executive management (o.a. CEO, COO en CFO). Als business partner en pragmatisch adviseur wil Kneppelhout iedere betrokken professional aanspreken door theorie en praktijksituaties op een interactieve manier te combineren.

Wilt u op voorhand situaties m.b.t bovenstaande onderwerpen insturen waar u tegenaan bent gelopen, dan kan dat uiteraard (geanonimiseerd). Indien mogelijk wordt dit door één van onze sprekers of anders in het Q&A gedeelte meegenomen.

Voorrang m.b.t inschrijven wordt in eerste instantie verstrekt aan specialisten uit bovenstaande doelgroep en niet aan vertegenwoordigers uit de zakelijke dienstverlening.

Wanneer

26 mei 2016.

Er zijn geen kosten aan deelname verbonden.


Meld u aan

  1. * Deze velden zijn verplicht
Sprekers van formaat