Internationaal

Kneppelhout heeft als Rotterdams kantoor, gelegen aan de Gateway to Europe, een sterk internationaal karakter. Onze advocaten en medewerkers spreken meerdere talen. Dus niet alleen Nederlands, Engels, Duits of Frans, maar bijvoorbeeld ook voor Spaans of Chinees kunt u bij ons terecht.

Blik gericht op Azië en China in het bijzonder

Wij doen er alles aan om het ondernemen in Azië voor u nog succesvoller te laten worden. Zo heeft economische grootmacht China al jaren onze bijzondere aandacht. Veel Nederlandse bedrijven doen al zaken met China en bouwen op de juridische maar ook op de taalkundige en culturele support van onze uitgebreide China Practice. Sinds 2012 doen wij dit ook voor the next economic tiger Vietnam - met een goed opgeleide beroepsbevolking, een groeiende middenklasse die steeds meer te besteden heeft, lage arbeidskosten en een binnenlandse markt van 93 mio mensen, een zeer interessante handelspartner. 

Uitgebreid netwerk

Onze advocaten zijn internationaal actief en Kneppelhout heeft een uitgebreid wereldwijd netwerk dat ons in staat stelt snel betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige buitenlandse advocaten in te schakelen, waar ook ter wereld. Dat wij die advocaten bovendien persoonlijk goed kennen is hierbij een groot voordeel.

The Parlex Group of European Lawyers

Wij zijn als enige Nederlandse advocatenkantoor lid van de Parlex Group of European Lawyers; een hecht samenwerkingsverband tussen 23 advocatenkantoren in Europa, met gelieerde kantoren in andere werelddelen. Parlex is een Leading Law Firm Network (Band 1) volgens Chambers and Partners.