China Practice

Veel Nederlandse bedrijven doen al jaren zaken in China, maar de snelle ontwikkeling van het land biedt elk jaar weer meer kansen voor nieuwe bedrijven en nieuwe sectoren. Wilt u ook de Chinese markt op, maar weet u niet waar te beginnen? Wij kunnen u verder helpen!

Liever in het Chinees lezen? Wij proberen het u zo makkelijk mogelijk te maken. Via de taalswitch rechts bovenin gaat u naar onze Chinese website.

Wij openen ons uitgebreide netwerk in China voor u

Als uw raadgever met zowel juridische als zakelijke expertise stellen wij ons uitgebreide netwerk in China voor u open. Of het nu gaat om het oprichten van uw eigen onderneming, import, export, het beschermen van intellectueel eigendom of een juridische controle op uw bestaande Chinese activiteiten: wij zorgen dat dit op de juiste en meeste efficiënte wijze gebeurt. Wij hebben Chinese juristen en Nederlandse China-experts op ons kantoor in Rotterdam werkzaam. Wij werken samen met partners in alle grote steden in China, of dat nu Peking, Shanghai, Chengdu, Chongqing of Hong Kong is. We spreken u aan in uw taal, zorgen ervoor dat de juiste mensen werken aan uw succes en gaan Aziatisch ver in onze aandacht en service.

Create in China

In China zien we een trend van Made in China naar Create in China. Chinese bedrijven zijn in toenemende mate op zoek naar kansen en mogelijkheden voor samenwerking, investeringen en M&A activiteiten in Europa. Ook voor deze bedrijven zijn we een partner en zetten wij ons in om Nederlandse en Chinese partijen dichter bij elkaar te brengen. Zo creëren wij voor alle partijen win-win situaties.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Onze dienstverlening bestaat uit adviseren, procederen en het maken van contracten op het gebied van: export- en import, distributieovereenkomsten, disputen met Chinese partijen, het opzetten en structureren van vestigingen in China, bescherming van intellectueel eigendom in China, onderhandelingen met Chinezen, due diligence, M&A activiteiten, en meer.