Vietnam Practice

Vietnam is een nieuwe ster aan de Aziatische hemel en een van de meest stabiele economieën in het Verre Oosten. Het land wordt in hoog tempo omgevormd van een agrarische economie naar een economie met een grote industriële en dienstensector. Dit maakt Vietnam een aantrekkelijk land om in te investeren en zaken mee te doen.

Liever in het Vietnamees lezen? Wij proberen het u zo makkelijk mogelijk te maken. Via de taalswitch rechts bovenin gaat u naar onze Vietnamese website.

Veel kansen voor Nederlandse ondernemers

De Vietnamese regering wil meer economische vrijheid creëren en de markt verder openstellen voor internationale bedrijvigheid. Er zijn structurele hervormingen doorgevoerd om de economie te moderniseren, - marktgerichter en - concurrerender te maken en om de export te verbeteren. Ook waterbeheer staat hoog op de agenda. En dit geeft weer legio kansen voor waterland Nederland.

U bent bij ons in goede handen

Wij kunnen u juridisch ondersteunen bij de start van uw bedrijf in Vietnam. Maar ook bij het exporteren van goederen van Vietnam naar Nederland of vice versa kunt u gebruik maken van onze juridische expertise. Wij spreken de taal, hebben kennis van de lokale markt en hebben de juiste contacten in het land. Dat is naar onze mening essentieel. Wij werken – als enig Nederlands advocatenkantoor – samen met een dedicated partner in Vietnam (DAO & Brothers).

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Onze dienstverlening bestaat uit adviseren, procederen en het maken van contracten op het gebied van: export- en import, distributieovereenkomsten, disputen met Vietnamese partijen, het opzetten en structureren van vestigingen in Vietnam, bescherming van intellectueel eigendom, onderhandelingen, due diligence, M&A activiteiten, en meer.