Ady van Nieuwenhuizen

Op deze pagina

Ontmoet Ady

Ady studeerde in 2006 af in de richtingen civiel recht en bedrijfsrecht aan de Universiteit Leiden. Daarna werd zij advocaat bij Simmons & Simmons in Rotterdam en later in Amsterdam. In 2009 stapte zij over naar Ploum Lodder Princen en sinds 1 juli 2016 werkt ze op de IE sectie van Kneppelhout. Ady is gespecialiseerd in digital media, marketing, e-commerce, privacy en new technologies. Ady is begonnen in het klassieke IE-recht, maar heeft zich de laatste jaren steeds meer toegelegd op de digitale media en technologieën, marketing- en privacyrecht en alles wat verband houdt met het internet. 'Gelet op de snelle ontwikkelingen die het internet en nieuwe technologieën doormaken is het juridisch kader wat hierbij hoort zeer interessant en innovatief. Het is daarom iedere keer weer een leuke uitdaging om klanten hierbij te begeleiden en over te adviseren.' Ady kan dat als geen ander. Zij denkt altijd met de klant mee, niet alleen op juridisch vlak maar ook businesswise. Voor Ady geldt altijd dat 5 voor 12 beter is dan 5 over 12. Liever voorkomen dan genezen, waarbij het belang van de klant voor Ady altijd centraal staat. 

Ady & Kneppelhout
Als echte Rotterdamse, past een Rotterdams kantoor, zoals Kneppelhout, als geen ander bij Ady. De Rotterdamse werkmentaliteit “niet lullen maar poetsen”, die ook bij Kneppelhout aanwezig is, is Ady op het lijf geschreven. Daarnaast laat Kneppelhout zien dat zij, als een kantoor met een lange historie, ook vooruitstrevend durft te zijn. De nieuwe benadering van de advocatuur door Kneppelhout sluit daarom goed aan bij de specialisaties van Ady.

Ady Privé
In haar vrije tijd is Ady een fervent hardloopster, maar zij leest ook graag een goed boek. Reizen is ook favoriet, met name citytrips. Tijdens een bezoek aan een stad combineert Ady altijd graag haar interesses voor kunst en cultuur met lekker eten en haar passie voor mode.  

Functies

Advocaat

Specialismen