Alysia Martins

Op deze pagina

Ontmoet Alysia

Alysia is sinds april 2017 werkzaam bij Kneppelhout als Online Marketeer. Tijdens haar studie International Business & Management Studies heeft zij haar passie voor online marketing gevonden. Als marketing beestje pur sang wringt zij zich in alles wat Kneppelhout als merk kan versterken. Creatief bezig zijn met data als beginpunt is een uitdaging waar zij haar voldoening uit haalt. Hiervoor was zij veelal actief als (online) marketeer, community manager en copywriter.

Alysia en Kneppelhout

Alysia en Kneppelhout zijn als Sjors en Sjimmie, als Oprah en Stedman, als Oreos en melk: de perfecte aanvulling op elkaar. Als op-en-top Rotterdammer(t) kan Alysia zich dan ook 101% vinden in de hands-on aanpak van Kneppelhout. Samen met het vernieuwde marketing team zet zij zich in om de Kneppelhout marketing formule beetje bij beetje te perfectioneren. Tijdens haar opleiding heeft zij kennis gemaakt met recht tijdens het vak Business Law. Onder leiding van de gedreven docente Julia Noordegraaf LLM veranderde recht van iets puur theoretisch naar iets dat kon worden gevormd naar verschillende gedaantes, op zijn eigen manier vergelijkbaar met marketing. Binnen de regels is er ruimte voor creativiteit. In de advocatuur loopt Kneppelhout op marketinggebied al voor op de meeste concurrenten, maar net zoals bij een voetbalwedstrijd is de bal rond. Niets is gegarandeerd, morgen kan alles anders zijn. Blijven innoveren is een must!

Alysia Privé

In haar vrije tijd houdt Alysia zich het liefst bezig met vrienden/familie onder het genot van een hapje en een drankje. Ook knuffelt zij graag met haar Siamezen Luna en Nala. Haar gezin staat met stip op 1, maar een goede Malbec maakt een waardige opvolger.

Functies

Online Marketeer