Boudijn Driesen

Op deze pagina

Ontmoet Boudijn

Vanaf jongs af aan is Boudijn geïnteresseerd in groepsdynamiek en hoe je organisaties laat excelleren. Gecombineerd met zijn talent voor leidinggeven en coachen, resulteerde dit al vroeg in zijn jeugd tot het trainen en coachen van diverse jeugd- en senioren (top)teams bij zijn hockeyclub, waar hij ook zitting nam in diverse commissies & besturen. Na zijn studie bedrijfseconomie startte hij als trainee bij KPN, groeide in diverse managementposities en verliet het bedrijf om als jonge ondernemer met mobiel parkeren zijn geluk te beproeven. Het vooruitstrevende plan om met je mobieltje te betalen voor parkeren bleek destijds nog te ver vóór de muziek uit te lopen. Boudijn vervolgde zijn managementcarrière bij Randstad, waarna hij na een periode van 5 jaar en een additionele afgeronde studie Organization & Strategy, zijn vleugels uitsloeg naar interim- en adviesbureau Boer & Croon. Gedurende 10 jaar was hij daar zeer succesvol als (managing)partner en vennoot. Mede gedreven door genoemde interesses maakte hij na Boer & Croon de overstap naar executive search en werkte hij de afgelopen 2,5 jaar bij Holtrop Ravesloot, alwaar hij zich als partner primair richtte op het invullen van senior management en directieposities binnen de profitmarkt. Daarnaast speelde hij een actieve rol als adviseur en bemiddelaar voor diverse toezichthoudende en adviserende posities.

Boudijn & Kneppelhout

Kneppelhout is geen standaard advocatenkantoor. Wij proberen vooruit te lopen en onze klanten positief te verrassen, meer doen dan wordt verwacht.  De eigenzinnigheid, de winnaarsmentaliteit en de genoemde klantbenadering; allemaal elementen die goed bij mij passen. Het kantoor kent een no-nonsense cultuur en we zijn uitermate nieuwsgierig. Gedreven door vernieuwing; hoe kunnen wij zo innovatief mogelijk zijn en ons onderscheiden door het daadwerkelijk zijn van een moderne, juridische dienstverlener.

Boudijn privé

Ik ben getrouwd met Elinor en trotse vader van twee tieners. Gepassioneerd liefhebber van topsport, muziek en ik probeer regelmatig met FIFA van mijn zoon te winnen. Ik heb op aardig niveau gehockeyd en sta nog altijd als coach langs de lijn. Zou verder een verdienstelijk golfer zijn als ik meer zou spelen.., doe trouw aan krachttraining en ga graag hiken in de bergen. En als de tijd het daarna nog toelaat ben ik ook wel eens te vinden op het circuit van Zandvoort om daar als marshall te assisteren bij verschillende race-events.

Functies

Managing Director