Britt Simons

Op deze pagina

Ontmoet Britt

Britt is eind juli 2017 afgestudeerd aan de Universiteit Leiden in de richting Civiel Recht. Gedurende haar studietijd heeft ze zowel in het bedrijfsleven als in de advocatuur (werk)ervaring opgedaan. Het schrijven van haar masterscriptie over het aansprakelijkheidsrecht en haar laatste stage bij een advocatenkantoor hebben haar een duidelijk inzicht gegeven: ze wil niets liever dan werken in een ondernemende en dynamische omgeving waarin zij kan meewerken aan complexe zaken, wordt uitgedaagd, zichzelf kan blijven ontwikkelen en dit alles terwijl ze tegelijkertijd anderen kan bijstaan.

Britt en Kneppelhout

Sinds januari 2018 is Britt werkzaam bij Kneppelhout. Op dit moment ondersteunt zij de sectie Ondernemingsrecht.

‘Klanten ‘ontzorgen’ en hen op die manier de kans bieden om zorgeloos (door) te kunnen ondernemen en groeien in een stad waar letterlijk en figuurlijk elke dag gebouwd wordt aan de toekomst, is waar ik mij elke dag met vol enthousiasme voor wil inzetten. Ik kan mij geen betere plek dan Kneppelhout bedenken waar ik dit ook daadwerkelijk kan verwezenlijken. Kneppelhout is een van de weinige advocatenkantoren die de Rotterdamse karakteristieken als ‘recht door zee’ en ‘het aanpakken’, echt tot zich heeft weten te nemen: een mentaliteit die bij mij past en de reden waarom ik voor Kneppelhout heb gekozen.’

Britt privé?

In haar vrije tijd kookt Britt graag voor vrienden en familie, maar gaat ook net zo graag lekker uiteten. De Indonesische en Italiaanse keuken zijn haar favoriet. Daarnaast houdt zij van reizen en sporten.

Functies

Juridisch Medewerker