Cátia Silva Santos

Op deze pagina

Ontmoet Cátia

Cátia studeerde rechten aan de Universiteit Utrecht en aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Haar tweede master sloot zij af met het judicium ‘cum laude’. Gedurende haar studie heeft Cátia onder andere praktijkervaring opgedaan bij diverse (grote en middelgrote) advocatenkantoren. Sinds september 2015 is Cátia werkzaam in de advocatuur. In april 2017 maakte zij de overstap naar Kneppelhout.

Cátia & Kneppelhout

Wat Cátia aanspreekt aan Kneppelhout is de no-nonsense mentaliteit die er op kantoor heerst. De communicatie is direct, helder en eerlijk: zowel onderling als naar de klant. Daarnaast heeft Kneppelhout een grote (en enthousiaste) IE/IT en privacy praktijk, die een interessante en gevarieerde groep klanten op nationaal en internationaal niveau bedient.

Cátia & vrije tijd

Haar vrije tijd brengt Cátia graag door met haar vrienden en familie. Hiervoor vliegt zij geregeld terug naar haar geboortestad, Porto. Daarnaast is Cátia in haar vrije tijd veel te vinden op haar yogamat. Zij houdt enorm van reizen en laat geen kans onbenut om een nieuwe reis te maken.

Functies

Advocaat

Specialismen