Eline Mooring

Op deze pagina

Ontmoet Eline

Sinds juli 2018 is Eline werkzaam bij Kneppelhout. Zij is afgestudeerd in Europees recht aan de Universiteit Leiden en beschikt over de bachelors Recht en Bedrijfswetenschappen en Notarieel Recht. Tijdens haar studie studeerde Eline een half jaar in Barcelona en liep zij verschillende stages bij kleine en middelgrote advocatenkantoren. Tevens werkte zij bij een internationale Fintech start-up. Eline is werkzaam op de afdeling handel, industrie en logistiek (HIL). Binnen deze afdeling maakt zij deel uit van het Customs, International Trade & Regulatory team. Zij houdt zich met name bezig met vraagstukken op het gebied van de Europese douanevoorschriften, export controle en sanctiewetgeving.

Eline en Kneppelhout

Eline maakte kennis met Kneppelhout tijdens de jaarlijkse Bootcamp. Dit beviel zo goed dat ze een aantal maanden later terugkwam voor een stage. Daarna wist ze het zeker: ‘Kneppelhout is dé plek om mijn carrière te starten’.

Eline privé

In haar vrije tijd is Eline graag buiten, bij voorkeur zo dicht mogelijk bij het water. Op een surfboard in de zee is daarbij haar favoriet. Maar ook uitgebreid koken en uit eten gaan staan op de wekelijkse agenda.

Functies

Advocaat

Branchegebieden

Specialismen