Ellen Streekstra - Slootmaker

Op deze pagina

Ontmoet Ellen

Ellen is al lange tijd actief op IE-gebied. In 1999 heeft zij met succes de opleiding tot BMM-merkengemachtigde afgerond en inmiddels beschikt zij over bijna 20 jaar ervaring. Zij heeft bij verschillende middelgrote merkenbureaus gewerkt. Tussendoor heeft zij nog een uitstapje gemaakt naar het bedrijfsleven en een aantal jaar als ‘ in-huis’  merkengemachtigde gewerkt voor de Berggruen Group. Sinds 2018 werkt zij met veel plezier bij Kneppelhout & Korthals. Zij adviseert cliënten op het gebied van het Intellectueel Eigendomsrecht. Dit omvat onder andere advies over de registratieprocedures, het verrichten van beschikbaarheidsonderzoeken en het voeren van oppositie-en inbreukprocedures.

Ellen en Kneppelhout

De mentaliteit van het Rotterdamse kantoor spreekt haar erg aan. Adviseren op een manier die helder is en to-the-point. Het is fijn voor de klant dat hij/zij van A tot Z bij ons terecht kan en Kneppelhout het volledige pakket van diensten kan bieden. Zo kun je in geval van een conflict als merkengemachtigde direct met de advocaat overleggen over de beste strategie. Kneppelhout heeft veel mooie klanten, wat het werk uitdagend maakt!

Ellen privé

Naast haar baan, brengt ze haar vrije tijd graag door met haar gezin. "Ik geniet van de fijne dingen in het leven, zoals lekker uit eten gaan of tijd doorbrengen met mijn familie en vrienden. Ik ga graag op reis en ben dol op actieve vakanties met veel ‘sightseeing’."

Functies

Merkgemachtigde

Specialismen