Emma van 't Hof

Op deze pagina

Ontmoet Emma

Emma van ’t Hof heeft in Utrecht haar bachelor rechten behaald. In Tilburg volgde zij de master Privaatrecht. Dagelijks op weg naar de trein richting Tilburg raakte Emma bevlogen van de verbouwing van het stationsgebied in Utrecht. Op het puntje van haar stoel zat Emma toen zij het mastervak Bouwrecht volgde. Haar master sloot ze af met een scriptie over de risicoverdeling tussen opdrachtgever en aannemer in de traditionele bouwovereenkomst. Sinds oktober 2015 werkt Emma als advocaat op de sectie Vastgoed en houdt zij zich bezig met de civiele kant binnen het vastgoedrecht. 

Emma en Kneppelhout

Het Rotterdamse karakter van Kneppelhout spreekt Emma enorm aan;  no nonsens mentaliteit, aanpakken, direct en eerlijk. De lijnen binnen kantoor zijn kort en dat geldt ook voor de relatie met de cliënt. Dat werkt prettig. Vanwege de grote vastgoedpraktijk van Kneppelhout krijgt Emma de mogelijkheid voor veel verschillende soorten cliënten te werken. Er is veel ruimte voor ontwikkeling. 

Emma prive

In haar vrije tijd gaat Emma graag hardlopen of staat ze op het hockeyveld. Daarnaast speelt ze graag een spelletje. Klaverjassen en Machiavelli zijn haar favoriet. 

Functies

Advocaat

Branchegebieden

Specialismen