Erik Eversdijk

Op deze pagina

Ontmoet Erik

Mijn roots liggen in Noord-Brabant, meer specifiek: in Breda waar ik ben geboren en in Oosterhout waar ik mijn jeugd heb doorgebracht. Na mijn studie Rechten in Groningen ben ik mijn carrière begonnen in de advocatuur, waarbij ik mij naast de ondernemingsrecht-praktijk voornamelijk in de faillissementspraktijk heb gespecialiseerd. Na een aantal jaren kroop het bloed richting de commercie. Ik besloot de stap richting recruitment & executive search te maken, waar ik verschillende managementposities heb vervuld. Gedurende die periode heb ik ook een fantastische rondreis door Zuidoost Azië gemaakt. Na mijn terugkomst keerde ik terug in de recruitment & executive search wereld, alwaar ik als Associate Director bij Morgan McKinley verantwoordelijk ben geweest voor alle Nederlandse activiteiten.

Erik & Kneppelhout

Door mijn gedrevenheid streef ik continu naar optimalisatie, dat is en blijft de kern van mijn werk. Ik wil het beste halen uit waar ik me voor inzet, een winnaar zijn. Zodoende vond ik mijn weg naar Kneppelhout, waar ik de ruimte krijg voor hetgeen ik het liefst doe: nieuwe relaties aangaan en bestaande relaties verder uitbouwen. Ik voel me hier echt als een vis in het water, ten ene male omdat Kneppelhout zeer relatiegericht te werk gaat in de ambitie een business partner te zijn die breder kijkt dan louter juridische vraagstukken.

Erik privé

'Ik werk veel, niet altijd tot het genoegen van mijn echtgenote. In mijn vrije tijd ben ik een echte Bourgondiër; lekker eten, lekker drinken en het nodige genieten van goede wijn. Die ik ook verzamel. Mijn ideale moment? Tijdens een boottocht door de grachten van deze wijnen genieten.'

Functies

Business Manager