Gert-Jan de Jager

Op deze pagina

Ontmoet Gert-Jan

Als Gert-Jan niet zo druk zou zijn met zijn vak en zijn klanten, zou hij meer tijd over houden om rondjes te lopen langs de Kralingse Plas. Als vakman en liefhebber van het recht is de dag voor hem te vaak een uurtje te kort. Gert-Jan is een professional pur sang, maar waar veel specialisten zich beperken tot hun taak en de korte weg naar het doel zoeken, weet Gert-Jan oog te houden voor zijn omgeving.

Naast advocaat en partner bij Kneppelhout is Gert-Jan rechter-plaatsvervanger in de civiele sector en in het bijzonder in de onteigeningskamer van de Rechtbank Oost-Brabant. Verder geeft hij geregeld lezingen en verzorgt hij cursussen.

Gert-Jan en Kneppelhout

‘Soleren is een woord dat niet in mijn vocabulaire voorkomt. Samen met de klant en mijn team de juiste oplossing zoeken en vinden en zo meerwaarde voor onze klanten creëren. Het effectief kunnen oplossen van geschillen en de effectiviteit van adviezen staat en valt met juridische scherpte en goede feitelijke kennis van zaken. Constant die scherpte en kennis kunnen bieden, dat is wat mij drijft.’

Functies

Partner, Advocaat

Branchegebieden

Specialismen