Huib Visser

Op deze pagina

Ontmoet Huib

Huib groeide op in een gezin waarvan de ouders in Azië zijn geboren. Dat gaf voeding aan de ontwikkeling van zijn avontuurlijkheid en blik op de wereld. Na het VWO vertrok hij naar Wageningen, allereerst om zich te verdiepen in de tropische bosbouw. Een stage in het Venezolaanse oerwoud maakte duidelijk dat het toch de mensen, en niet de bomen, waren die zijn primaire interesse hadden. Hij studeerde af met een hoofdvak bedrijfskunde en richtte zich in dat laatste vak op HRM. Naast de studie heeft Huib zich in Wageningen ook intensief bezig gehouden met bestuursfuncties en niet in de laatste plaats als jazzmuzikant.

Huib startte zijn loopbaan in het HRM-vak bij Shell: een uitstekende omgeving om een brede, professionele basis te leggen. Maar middelgrote organisaties, waarbinnen je als individu meer verschil kan maken, hebben toch zijn voorkeur. Via HR-functies in de farmaceutische industrie en de technische sector heeft Huib zich ontwikkeld tot een brede, generalistische HR-professional. Bouwen en verbeteren zitten hem (als ingenieur) in het bloed. Daarnaast ook de drive om mensen en organisaties tot grotere hoogte te brengen.

Huib & Kneppelhout

Geboren onder de rook van Rotterdam, spreekt Huib de mentaliteit van Kneppelhout erg aan: goed in je vak zijn, transparant, ‘down-to-earth’ en gericht op resultaten èn op mensen: of het nu klanten of medewerkers zijn. Die medewerkers vormen het kapitaal voor Kneppelhout en dat is waar Huib zich vanuit zijn professie op richt; en dat via onze “CARE” kernwaarden Commitment, Anticiperen, Respectvol en Effectief.

Huib privé

Huib is vader van twee zonen. De oudste is na zijn studie in het werving- en selectievak gestart en is momenteel werkzaam op zichtafstand van het gebouw Willemswerf. De jongste zoon studeert in Rotterdam. Muziek is Huibs grote passie: niet alleen luisteren (van Bach tot Bublé) maar ook als saxofonist/klarinettist in jazzbands. Huib is een regelmatige bezoeker van musea, theater en concerten en heeft daarnaast een passie voor koken en wijn, liefst met goede vrienden.

Functies

Human Resources Manager