Hülya Dijkman - Avsar

Op deze pagina

Ontmoet Hülya

Hülya is in 2017 afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, voor de masters Ondernemingsrecht en Financieel Recht. Gedurende haar studie heeft Hülya onder andere praktijkervaring opgedaan bij diverse (grote) advocatenkantoren. Hier is ook haar interesse in de advocatuur ontstaan. Sinds november 2017 is Hülya werkzaam bij Kneppelhout op de sectie Arbeidsrecht.

Hülya en Kneppelhout

Tijdens haar stage maakte Hülya voor het eerst kennis met Kneppelhout en wist ze dat als echte Rotterdamse, dit Rotterdams kantoor perfect bij haar zou passen. Deze bevestiging kreeg ze nogmaals tijdens het jaarlijkse tweedaagse masterclass voor studenten. Niet alleen de Rotterdamse mentaliteit, maar ook juist de veelzijdigheid en tegelijk de professionaliteit van de mensen die hier vol enthousiasme werken, maakt het voor Hülya ideaal om haar carrière in de advocatuur te starten.  

Hülya privé?

Haar vrije tijd brengt Hülya graag door met haar vrienden en familie. Daarnaast is Hülya ook veel te vinden op het hockey- en tennisveld. Bovendien houdt zij enorm van reizen en probeert iedere kans te benutten om een nieuwe reis te maken.

Functies

Advocaat

Specialismen