Jan Hendrik Vogelsang

Op deze pagina

Ontmoet Jan Hendrik

Jan Hendrik heeft aan de Universiteit Leiden rechten en geschiedenis gestudeerd. Het is tijdens de studie rechten dat hij het Ondernemings- en Europees Recht ontdekte en zich daar verder in wilde specialiseren. Jan Hendrik heeft daarom tijdens zijn bachelor buiten curriculair de Minor European Union Studies behaald en gekozen voor de master Ondernemingsrecht, waarin hij in 2015 afstudeerde. Tijdens zijn studie heeft Jan Hendrik diverse student-stages gelopen. Het is tijdens zijn stage bij Kneppelhout & Korthals dat hij het kantoor heeft leren kennen. Hij was zo enthousiast dat hij besloot om na zijn student-stage zijn masterscriptie met als onderwerp het civielrechtelijk bestuursverbod bij Kneppelhout & Korthals te schrijven en na zijn afstuderen ook in dienst te treden.

Jan Hendrik en Kneppelhout

Binnen Kneppelhout ben ik werkzaam op de sectie ondernemingsrecht. Daar houd ik me bezig met het ondernemingsrecht in de breedste zin van het woord, maar met een focus op fusies en overnames en het insolventierecht.

Jan Hendrik Privé

'In mijn vrije tijd combineer ik graag een vakantie met zon en historische plekken. Zo geef ik invulling aan mijn andere passie: de Europese geschiedenis.’

Functies

Advocaat

Specialismen