Jeroen Helfrich

Op deze pagina

Ontmoet Jeroen

Na het halen van mijn HAVO-diploma ben ik in een nadenkjaar over wat nu verder terecht gekomen bij een octrooibureau in Den Haag. Na daar 9 jaar te hebben gewerkt en veel ervaring te hebben opgedaan als Patent Assistant ben ik vervolgens bij een ander octrooibureau gaan werken. Daar heb ik ook ruim 9 jaar gewerkt als Patent Assistant/Patent Coordinator en heb in 2011 mijn Formalities Officer-diploma behaald. Sinds november 2017 ben ik aan de slag bij Kneppelhout als Formalities Officer op de Sectie IE.

Jeroen en Kneppelhout

Bij mijn vorige werkgever werkte ik in vooral aan de octrooikant van de IE. Wegens een aantal veranderingen binnen kantoor kwam ik meer en meer in aanraking met merken en modellen en ik raakte steeds meer geïnteresseerd in die kant van de IE. Toen ik een interessante vacature bij Kneppelhout tegenkwam op LinkedIn heb ik de knoop doorgehakt en ben ik gaan solliciteren. Tot mijn vreugde werd ik aangenomen bij Kneppelhout en ik heb het erg naar mijn zin op mijn nieuwe plek. Het werk is uitdagend en afwisselend en dat past heel goed bij mij.

Jeroen Privé

Naast mijn baan heb ik uiteraard een privéleven. Ik ben getrouwd, om de week zijn mijn twee kinderen bij ons en sinds kort hebben we een puppy. In mijn gezin gaat dus de nodige tijd zitten. In de overige vrije tijd loop ik graag hard. Nu nog niet hele grote afstanden, maar het streven is om in november van dit jaar de marathon van New York te lopen. Verder ga ik graag de stad in en doe ik graag leuke dingen met familie en/of vrienden.

Functies

Formalities Officer

Specialismen