Joyce Peltzer

Op deze pagina

Ontmoet Joyce

Joyce is sinds eind 2001 werkzaam bij Kneppelhout. Na haar opleiding tot bloemiste, waarin zij tot de ontdekking kwam dat niet zozeer het maken van bloemwerken, maar juist het contact met de klant zo leuk bleek, heeft zij de overstap gemaakt naar een kantoorfunctie.

Joyce en Kneppelhout

‘Ik heb een veelzijdige baan: klanten verwelkomen, of dat nu telefonisch of bij ontvangst is, tot organisator en/of hostess van evenementen zoals lezingen en dergelijke. Verder verricht ik werkzaamheden in de PR & Marketingportefeuille. Ook voor het regelen van facilitaire zaken kunnen de collega’s bij mij terecht.

Ik krijg plezier in mijn werk omdat ik anderen kan “ontzorgen” en daadwerkelijk iets voor mensen kan betekenen. Mede daarom ga ik in mijn vrije tijd een coachingstraject in om mijn maatschappelijke betrokkenheid te concretiseren. Hierna ga ik vrijwillig als coach aan de slag. Ik kan dan kwetsbare stadsgenoten helpen hun leven weer op de rit te krijgen en hun eigen talenten te leren (her)ontdekken zodat zij weer actief kunnen deelnemen aan de maatschappij.’

Functies

Front Office Medewerker