Karima Bol

Op deze pagina

Ontmoet Karima

In 2006 heeft Karima de studie Nederlands recht, specialisatie civiel recht gecombineerd met de minor Bedrijfswetenschappen, aan de Universiteit Leiden afgerond. Daarna heeft ze 6 jaar op de Rechtbank Rotterdam gewerkt, eerst bij de insolventiekamer en de laatste 4,5 jaar als senior gerechtssecretaris bij de sector Kanton. In 2013 heeft Karima de overstap gemaakt naar de advocatuur.

Karima en Kneppelhout

De Rotterdamse no-nonsense mentaliteit van Kneppelhout en het hoge niveau waarop wordt gewerkt, sluiten goed aan bij de persoonlijkheid van Karima. Binnen Kneppelhout houdt zij zich met name bezig met het huurrecht. Tijdens haar werkzaamheden op de rechtbank is gebleken dat Karima zeer veel affiniteit heeft met het huurrecht. In de afgelopen jaren heeft zij zich verder verdiept in het huurrecht zowel waar het gaat om zaken als adviseren en contracten maken en beoordelen als het voeren van civielrechtelijke procedures bij rechtbanken en gerechtshoven. Klanten en collega-advocaten omschrijven Karima als betrokken, pragmatisch en consciëntieus. Indien er moet worden geprocedeerd, is haar werkervaring op de rechtbank van grote toegevoegde waarde. Omdat Karima een paar jaar aan de andere kant van de tafel heeft gezeten, weet zij als geen ander hoe huurrechtdossiers worden behandeld door kantonrechters. Gelet hierop is uw huurrechtzaak bij Karima in uitstekende handen.

Karima privé

In haar vrije tijd pakt Karima het liefst haar koffer of rugzak om de wereld (verder) te ontdekken. Als reizen even niet tot de mogelijkheden behoort, besteedt zij haar vrije tijd aan lezen en (spannende) tv-series kijken. Tot slot is Karima ook actief als vrijwillige buurtbemiddelaar in verschillende Rotterdamse wijken. In die functie bemiddelt zij bij burenruzies die uit de hand dreigen te lopen.

Lidmaatschappen 

  • Aspirant lid van de Vereniging van Huurrecht Advocaten

Functies

Advocaat

Branchegebieden

Specialismen