Karima Bol

Op deze pagina

Ontmoet Karima

In 2006 heeft Karima de studie Nederlands recht, specialisatie civiel recht gecombineerd met de minor Bedrijfswetenschappen, aan de Universiteit Leiden afgerond. Daarna heeft ze 6 jaar op de Rechtbank Rotterdam gewerkt, eerst bij de insolventiekamer en de laatste 4,5 jaar als senior gerechtssecretaris bij de sector Kanton. In 2013 heeft Karima de overstap gemaakt naar de advocatuur.

Karima en Kneppelhout

De Rotterdamse no-nonsense mentaliteit van Kneppelhout en het hoge niveau waarop wordt gewerkt, sluiten goed aan bij de persoonlijkheid van Karima. Karima is gespecialiseerd in het huurrecht en het (overige) aan vastgoed gerelateerde verbintenissenrecht (zoals pacht, koop/verkoop, aanneming van werk etc.). In de afgelopen jaren heeft zij zich verder ontwikkeld in deze rechtsgebieden, zowel waar het gaat om zaken als adviseren en contracten maken en beoordelen als het voeren van civielrechtelijke procedures bij rechtbanken en gerechtshoven. In 2018 is Karima cum laude geslaagd voor de specialisatieopleiding huurrecht van de VHA (Vereniging van Huurrecht Advocaten). Klanten en collega-advocaten omschrijven Karima als betrokken, pragmatisch en consciëntieus. Indien er moet worden geprocedeerd, is haar werkervaring op de rechtbank van grote toegevoegde waarde. Omdat Karima een paar jaar aan de andere kant van de tafel heeft gezeten, weet zij als geen ander hoe dossiers worden behandeld door rechters. Gelet hierop is uw zaak bij Karima in uitstekende handen.

Karima privé

In haar vrije tijd pakt Karima het liefst haar koffer of rugzak om de wereld (verder) te ontdekken. Als reizen even niet tot de mogelijkheden behoort, besteedt zij haar vrije tijd aan lezen en (spannende) tv-series kijken.

Lidmaatschappen 

  • Lid van de Vereniging van Huurrecht Advocaten

Functies

Advocaat

Branchegebieden

Specialismen