Karin de Pina

Op deze pagina

Ontmoet Karin

Karin is in 2014 afgestudeerd voor de studie Bestuurskunde en in 2016 afgestudeerd voor de studie Rechtsgeleerdheid, variant Staats- en Bestuursrecht. Beide studies heeft zij voltooid aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Tijdens haar studies heeft Karin uiteenlopende stage- en werkervaring opgedaan. Zo is Karin ruim 4,5 jaar werkzaam geweest bij de Erasmus School of Law als student-assistent, medewerker van de examencommissie en tutor Rechtsgeleerdheid. Daarnaast heeft zij o.a. stage-ervaring opgedaan bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken, gemeente Rotterdam en Rechtbank Rotterdam. Karin is sinds januari 2017 werkzaam als advocaat bij Kneppelhout & Korthals.

Karin en Kneppelhout

Tijdens een jaarlijkse masterclass voor studenten maakte Karin voor het eerst kennis met Kneppelhout en wist ze meteen dat ze bij Kneppelhout wilde werken. Als echte Rotterdamse, past een Rotterdams kantoor met een no-nonsense mentaliteit heel goed bij Karin.

Karin Privé

‘In mijn vrije tijd breng ik veel tijd door met vrienden en familie. Verder hou ik van fotograferen en sport ik regelmatig.’

Functies

Advocaat

Branchegebieden

Specialismen