Landine Varela

Op deze pagina

Ontmoet Landine

Landine is sinds januari 2014 werkzaam als advocaat en heeft in september 2015 de overstap gemaakt naar Kneppelhout & Korthals. Als klein meisje wist Landine het al: ik word advocaat! Tijdens haar master Bedrijfsrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) raakte zij geïnteresseerd in het Intellectuele Eigendomsrecht. Haar scriptie schreef ze dan ook over de vraag of de rode zolen van Louboutin als merk kunnen dienen. Praktijkervaring deed ze op door 6 maanden als studerend medewerker aan de slag te gaan op de IE-sectie van De Brauw Blackstone Westbroek. Gelijktijdig werkte ze als Vaardighedendocent op de EUR, waarbij zij eerstejaars studenten  wegwijs maakte in het recht. Een echte Rotterdamse werkmentaliteit dus!

Landine en Kneppelhout

Deze Rotterdamse mentaliteit is wat Landine aantrok in Kneppelhout: 'heldere communicatie, no nonsense, mouwen opstropen en je volledig inzetten voor de cliënt.'

Landine Privé

Haar vrije tijd brengt Landine graag door met vrienden en familie. Op sportief vlak trekt zij wekelijks haar bokshandschoenen aan om de fijne kneepjes van het (kick-)boksen te leren.

Functies

Advocaat

Specialismen