Laureen Dekkers

Op deze pagina

Ontmoet Laureen

Vanaf het moment dat Laureen startte met de opleiding Communicatie, en eigenlijk al veel eerder, heeft zij een grote passie voor alles wat te maken heeft met tekstuele en grafische content. Omdat ze zich na deze studie verder wilde verdiepen in het online gedeelte, volgde zij de studie Online Marketing. Voor haar functie bij Kneppelhout was ze bij andere bedrijven actief in de marketingcommunicatie en had ze een eigen bedrijf.

Laureen en Kneppelhout

Als Online Marketeer bij Kneppelhout & Korthals Advocaten houdt Laureen zich logischerwijs bezig met alle facetten van online marketing. Het ontwikkelen en uitvoeren van online campagnes, content optimalisatie, social media beheer, conceptueel denken en vormgeving zijn werkzaamheden die dagelijks terugkomen. Het ontwikkelen van grafische content aan de hand van Photoshop en InDesign, meedenken over de Customer Journey en het vormgeven van MVO beleid vindt zij mooie bijkomstigheden. ‘Storytelling en klantgerichtheid zijn de sleutelwoorden voor een doeltreffende marketingstrategie. Ook binnen de advocatuur wordt het steeds belangrijker dat de klant zich kan vinden in de manier waarop een kantoor deze klant van dienst is. Het is daarom van belang dat we meedenken met de klant in plaats van denken voor de klant’. 

Laureen Privé

‘Steden ontdekken, hiken in de bergen, lekker eten en wooninspiratie zoeken op Pinterest zijn dingen die ik graag doe. Een andere grote hobby is het verzamelen van legendarische platen. Daar kun je er niet genoeg van hebben en draaien ben ik van mening’.  

Functies

Online Marketeer